• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Zorginstellingen

Hygiëne is immers van levensbelang

Optimaal rioleringsbeheer voor zorginstellingen

Juist in de zorg, waar hygiëne essentieel is, moet u volledig kunnen vertrouwen op uw rioleringssysteem. Dat vraagt om werkelijk specialistische aandacht. Van der Velden Rioleringsbeheer kan u die aandacht, als grootste en meest complete rioleringsbeheerder van het land, als geen ander bieden. Dankzij ons doordacht beheer en onze innovatieve technieken heeft u een zorg minder.

Maximale hygiëne, minimale impact

Binnen de zorg werkt u aan een maximaal hygiënisch milieu. Een perfect functionerend rioolstelsel is daarvoor essentieel. De specialisten van Van der Velden Rioleringsbeheer doorzien welke eisen u aan uw rioolstelsel stelt, maar ook welke eisen u stelt aan de mensen die dit stelsel onderhouden. Daarom werken onze specialisten zo, dat dit een minimale impact heeft op de zorg die u wilt bieden. Dat vraagt om exact plannen, om overleg en om betrokkenheid. Op dat alles kunt u rekenen.

Met ons krijgt u grip op hygiëne rond uw rioolstelsel en als zaken onverhoopt alsnog escaleren kunnen wij als marktleider snel, doelmatig en professioneel erger voorkomen. Want wij staan, net als u, 24/7 als echte professionals voor u klaar. Als grootste in de branche bieden wij opdrachtgevers uiteraard een volledig dienstenpakket, met als voordeel dat u maar één aanspreekpunt nodig heeft voor het brede spectrum van rioleringsbeheer. Ook dat is efficiency die zich laat vertalen in tijdwinst en werkbesparing.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug