Rioleringsbeheer door een specialist die alles in huis heeft.
Aannemers

Rioleringsbeheer door een specialist die alles in huis heeft.

Waarom rioleringswerkzaamheden zelf doen als u niet voldoende kennis en mensen in huis hebt? Laat het over aan experts, zodat een project en de planning niet in gevaar komen. We regelen alles voor onze RGS en GWW partners, van inspectie en reparatie tot en met renovatie.

Van der Velden gaat verder

Goed en gedegen rioleringsbeheer is cruciaal voor de doorloop van een bouwproject. Ook is het een vak apart. Dus doen onze specialisten er alles aan om u werk uit handen te nemen.

Onze diensten voor aannemers

Bekijk al onze diensten

Een verouderd systeem of een verbouwing brengt in de regel werkzaamheden aan het rioleringssysteem met zich mee. We voeren die uit met minimale overlast en laten de boel netjes achter.

Om te controleren of geleverd werk aan de bestekeisen voldoet, voert Van der Velden opleveringsinspecties uit. Geconstateerde gebreken rapporteren we conform de normen, om problemen in de toekomst te voorkomen.

In onze ervaring wordt een samenwerking per project beter en kostenefficiënter. Van der Velden wordt graag uw vaste partner voor rioleringswerk.

Een rioolcalamiteit komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden 24/7, 365 dagen per jaar storingsunits paraat staan. De ervaren medewerkers lossen storingen snel en doelmatig ieder rioolprobleem op. Dat doen we graag.

Voor professionele leidingrenovatie schakelt u Van der Velden in. Uw leiding renoveren we namelijk met S4reno ®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw leidingen zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo ontstaat er geen overlast en kunnen we zorgen voor een 100% betrouwbaar leiding en/of rioolstelsel.

Met lasers, camera’s en sonische apparatuur bepalen onze experts de staat van leidingen en buizen. Dat levert een complete rapportage op. Verontreiniging die om aandacht vraagt, verwijderen we voor het te laat is.

De 4 zekerheden 
van Van der Velden

 • Meteen

  Storingen lossen we snel en in één keer op.

 • Altijd

  We gaan net zo lang door tot het opgelost is.

 • Blijvend

  Een lange termijn visie op beheer en onderhoud voorkomt storingen en kosten.

 • Duurzaam

  Duurzame oplossingen staan voorop, met oog op de volgende generatie.

Laat experts het rioleringswerk doen

Laat experts het rioleringswerk doen

Kennis en materieel voor rioleringswerkzaamheden heeft u zelf niet of minimaal in huis . Begrijpelijk. Vertrouw daarom op experts die weten waar ze mee bezig zijn. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. Problemen voorkomen is waar je Van der Velden echt voor belt. En nog op een duurzame manier ook. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de vestiging in uw regio.

Vraag offerte aan

Zo helpen we onze klanten verder

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio