De 4 zekerheden

Oplossingen voor nu en voor straks

De 4 zekerheden

Als er een storing is, gaan we net zo ver als nodig is om deze op te lossen. En wanneer u ons vraagt om een rioleringssysteem te beheren, kijken we verder dan vandaag of morgen. We geloven in duurzame oplossingen voor de lange termijn. Op kantoor of op locatie: Van der Velden specialisten doen alles wat nodig is om het riool in topvorm te houden. Daarin gaan we verder dan wie dan ook.

Neem contact op
Number circle illustration 1

Meteen oplossen

Storingen lossen we snel en in één keer op. U mag erop rekenen dat onze specialisten snel ter plekke zijn om het probleem efficiënt te verhelpen. We werken op een veilige manier, halen zo min mogelijk overhoop en laten de boel netjes achter.

Number circle illustration 2

Altijd oplossen

We gaan net zo lang door tot het opgelost is. Ook als het probleem dieper zit dan gedacht en er andere maatregelen en materieel nodig zijn. U belt ons voor een oplossing dus die krijgt u ook. Laten we dat afspreken.

Number circle illustration 3

Blijvend oplossen

De snelste oplossing is niet altijd de beste. Daarom denken we altijd aan de lange termijn bij beheer en onderhoud. Dat voorkomt storingen en kosten. Hoe minder vaak we langskomen, hoe minder overlast de gebruikers van een rioleringssysteem ervaren.

Number circle illustration 4

Duurzaam oplossen

Duurzame oplossingen staan voorop, met het oog op de volgende generatie. Dus zoeken we toekomstbestendige oplossingen die vriendelijk zijn voor het milieu. Wanneer we voor u aan het werk gaan, houden we onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk en scheiden we restproducten.

Lees meer
Circles background image
Waar we naartoe willen

Waar we naartoe willen

De komende jaren zetten we volop in op het verlagen van onze CO2-voetafdruk, bijvoorbeeld door ons wagenpark te elektrificeren en zoveel mogelijk te recyclen. We investeren in de nieuwste technieken om de levensduur van het rioleringssysteem te verlengen, zorgen ervoor dat onze medewerkers over de juiste expertise beschikken om onze 4 zekerheden waar te maken.

Vraag de offerte aan