Bereid uw rioleringsbeheer voor op de toekomst.
(Semi-)overheden

Bereid uw rioleringsbeheer voor op de toekomst.

Een rioleringssysteem beheren vereist behalve kennis en menskracht ook een visie voor de lange termijn. Ons team gecertificeerde specialisten kan het beheer overnemen. Van reparatie en renovatie tot planmatig onderhoud met een duurzame inslag.

Van der Velden gaat verder

Deel uw verantwoordelijkheid voor het rioleringssysteem met ons. We hebben de kennis, de mensen en materialen in huis om alles in topstaat te houden. Binnen uw duurzame doelstellingen en uitdagingen.

Onze diensten voor (semi-)overheden

Bekijk al onze diensten

Een rioolcalamiteit komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden 24/7, 365 dagen per jaar storingsunits paraat staan. De ervaren medewerkers lossen storingen snel en doelmatig ieder rioolprobleem op. Dat doen we graag.

Om te controleren of geleverd werk aan de bestekeisen voldoet, voert Van der Velden opleveringsinspecties uit. Geconstateerde gebreken rapporteren we conform de normen, om problemen in de toekomst te voorkomen.

Inzicht in de de aanpak en de kosten van onderhoud op korte en lange termijn? Met een MJOP maken we graag inzichtelijk wat u staat te wachten. Zo voorkomen we verrassingen.

Van der Velden maakt een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast door defecte rioleringen te repareren en vernieuwen. Met onze ruime ervaring en het uitgebreide dienstenpakket op het gebied van rioolonderhoud hebben wij een geheel eigen visie op de constructie van rioleringsstelsels ontwikkeld. Bij de vervanging en installatie van binnenriolering en de aanleg van buitenrioleringbieden we een veelheid van hoogwaardige materialen (onder andere PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x). Ook bijkomende werkzaamheden als grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen kan Van der Velden voor u uitvoeren.

Voor professionele leidingrenovatie schakelt u Van der Velden in. Uw leiding renoveren we namelijk met S4reno®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw leidingen zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo ontstaat er geen overlast en kunnen we zorgen voor een 100% betrouwbaar leiding en/of rioolstelsel.

Bent u op zoek naar professionele vakmensen voor het onderhoud aan uw straatkolk of trottoirkolk? Dan bent u bij Van der Velden aan het juiste adres. Wij bieden u een persoonlijke benadering met een vaste contactpersoon die alle benodigde informatie kent om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Onze ervaren en betrokken vakmensen staan dag en nacht voor u klaar voor het legen, reinigen en onderhouden van uw kolken.

De 4 zekerheden 
van Van der Velden

 • Meteen

  Storingen lossen we snel en in één keer op.

 • Altijd

  We gaan net zo lang door tot het opgelost is.

 • Blijvend

  Een lange termijn visie op beheer en onderhoud voorkomt storingen en kosten.

 • Duurzaam

  Duurzame oplossingen staan voorop, met oog op de volgende generatie.

Laat experts uw rioleringsysteem beheren

Laat experts uw rioleringsysteem beheren

Rioleringsbeheer is geen dagelijks onderwerp. Begrijpelijk. Maar het is niet onbelangrijk. Onze experts zijn er wel dagelijks mee bezig. Storingen en beheer van uw riolering nemen we volledig uit handen. Toekomstige problemen voorkomen is waar u Van der Velden voor belt. Op een duurzame manier. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de vestiging in uw regio.

Vraag offerte aan

Zo helpen we onze klanten verder

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio