Van der Velden Rioleringsbeheer Mainliner
Dienst

Renovatie.

Voor professionele rioolrenovatie schakelt u Van der Velden in. Uw riolering renoveren we met S4reno®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw riolering zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo is er geen overlast voor bewoners en zorgen we voor een 100% betrouwbare afvoer en een goed werkend rioleringssysteem.

Neem contact op

Van der Velden gaat verder

De renovatie van uw riolering is belangrijk als bijvoorbeeld de wanden van de afvoeren zijn gecorrodeerd of verouderd. Dit meten wij met speciale apparatuur. Wij renoveren dan de bestaande afvoer en voorzien ze van een duurzame coating die de functionaliteit waarborgt en vloeistofdicht is. Dit wordt relinen genoemd. 

Het renoveren van afvoeren is een vak apart en laat u dus altijd over aan de vakmensen van Van der Velden. 

Van der Velden biedt u met S4reno® een compleet renovatiepakket:

Voordat we beginnen met renoveren, analyseren we de situatie. Rioolafvoeren slijten ongezien en bovendien stelt de wet steeds meer eisen aan het beheren van rioolstelsel en rioleringen. De beheerders hebben hier dus een belangrijke verantwoordelijkheid. Zij moeten een goed beeld hebben van het stelsel om noodzakelijke maatregelen te nemen bij eventuele geconstateerde gebreken.

Van der Velden brengt de situatie helder in beeld en met onze S4reno® hebben wij ook het procedé in huis om snel en effectief maatregelen te nemen. Zo bent u volledig ontzorgd.

Neem contact op

Gaat verder in renovatie

Angle right Angle down

De ‘S4’ in de naam ‘S4reno®’ staat voor de vier meest typerende eigenschappen van u S4reno® : Smart, Sustainable, System en Solution.

Smart
Dankzij innovatieve technieken en werkwijzen renoveren we praktisch zonder overlast. De bekleding geeft het riool een nieuw leven en gaat decennia mee.

Sustainable
De renovatie gebeurt met een minimum aan energie en CO2-uitstoot. Daarna is uw riool weer volledig afgedicht en vindt geen lekkage meer plaats naar de omgeving. Ook dat is duurzaam.

System
S4reno® is een systeem voor de volledige renovatie van uw riolering. Dus voor de hoofdriolering, maar ook voor binnenriolering. En er zijn er speciale producten voor deelreparaties. Alle technieken zijn combineerbaar.

Solution
S4reno® is de beste oplossing voor betaalbare rioolrenovatie zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk. Voor zowel relatief kleine reparaties als de renovatie van een volledig riool, biedt S4reno® de oplossing.

S4reno® maakt riolering 100% betrouwbaar
Uw rioolstelsel moet voor 100% in orde zijn en die zekerheid bieden wij met S4reno®. We werken conform de meest recente kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen.

  • Een constructief sterk en waterdicht riool
  • Geen graaf- hak- en/of breekwerk nodig
  • Een gedegen beheerplan dat problemen voorkomt en kosten beheersbaar maakt
  • Garantie op geleverde producten
  • Zeer ervaren en betrokken vakmensen die dag en nacht klaar staan

We zijn er voor de rioolrenovatie van (semi-)overheden, zorginstellingen, bedrijf en industrie, vastgoedbeheerders, horeca, landelijke ketens en aannemers. Voor het renoveren van uw riolering kunt u altijd terecht bij Van der Velden. 

Met 17 vestigingen in heel Nederland, zijn wij altijd bij u in de buurt. Kijk hier voor meer informatie over de vestiging bij u in de buurt. 

Angle right
Angle right
Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio