Reiniging & Inspectie.
Dienst

Reiniging & Inspectie.

Met het modernste materieel zorgt Van der Velden voor het periodiek onderhoud aan uw riool. Onze bevindingen ontvangt u in een rapport, zodat u een goed inzicht heeft in de staat van onderhoud.  

Van der Velden gaat verder

Rioolreiniging zorgt voor een goed werkend rioleringssysteem. Heeft u last van een terugkerende verstopping of rioollucht? Mogelijk is uw riool vervuild en kunt u het probleem verhelpen door uw riool te laten reinigen. Vaak komt het riool pas in beeld als het mis gaat. Van der Velden geeft liever eerder aandacht: met onze rioolreinigingsservice voorkomt u problemen en worden kosten verlaagd, transparanter en beheersbaar.

Als opdrachtgever bent u gebaat bij goed inzicht in de kwalitatieve toestand van het rioolstelsel. Daarom beschikt Van der Velden over de modernste hulpmiddelen: van verschillende video- en fotocamera’s, tot laser- en ultrasone meetapparatuur. Deze digitale inspecties resulteren in praktische rapportages en advies op maat of een maatregelenplan.

Neem contact op

Gaat verder in reiniging en inspectie

Angle right Angle down

Van der Velden is al meer dan 55 jaar uw partner op het gebied van periodiek onderhoud van rioleringen. Wij reinigen uw riool preventief waardoor u behoorlijk wat kosten en narigheid kunt besparen. Want eerlijk is eerlijk: een rioolprobleem komt altijd op een ongunstig moment. Rioolonderhoud kan tegen een vaste prijs en uitstekende voorwaarden zoals vastgesteld in een serviceovereenkomst.

Onze monteurs staan 24/7 paraat om storingen op te lossen voor bedrijven, industrie, (semi-)overheden, landelijke ketens, horeca, aannemers, zorginstellingen en vastgoedbeheerders. 

Bij Van der Velden geniet u dus van een vlekkeloos functionerend riool, inzicht in de staat van onderhoud. Zo kan u zich ongestoord richten op uw bedrijfsvoering. Alle disciplines vindt u bij ons onder één dak en u heeft één aanspreekpunt. Rioolreiniging kunnen wij overal in Nederland uitvoeren!

Wanneer wij het riool reinigen gebruiken wij hiervoor een hogedruk reinigingskop, die in het riool wordt gebracht en water door het stelsel spuit, zodat deze gereinigd wordt. Daarna voeren we de rioolinspectie uit, zodat eventuele beschadigingen en defecten goed in kaart kunnen worden gebracht. Onze vakbekwame, gecertificeerde inspecteur bekijkt het riool dan via een ultramoderne robotvideocamera.

U heeft daarmee direct inzicht in de staat van uw riolering, waarmee u kunt opvolgen door planmatig beheer. U krijgt dan grip op de problemen én op de kosten. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden wordt de overlast voor de gebruiker tot een minimum beperkt.

Van der Velden maakt gebruik van de nieuwste en modernste hulpmiddelen voor rioolreiniging. Om het riool optimaal te laten functioneren is regelmatig onderhoud en inspectie noodzakelijk. Ook dit nemen wij u graag uit handen. Daarnaast kunnen wij leidingen ondergronds opsporen en riolen met relining renoveren. Heeft u drukrioleringen? Ook die reinigen wij op een milieuvriendelijke en duurzame wijze. Heeft u een storingsprobleem thuis of op uw bedrijf? Bel dan snel naar de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. Dat kan 24 uur per dag.

Geef het beheer van rioleringssystemen in de vertrouwde handen van Van der Velden!

De precieze kosten hangen af van diverse factoren. Hoe lang is het te reinigen riool? Gaat het om het verhelpen van een verstopping of om periodiek onderhoud? Is rioolinspectie vooraf noodzakelijk? We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Rioolonderhoud kan tegen een vaste prijs en uitstekende voorwaarden vastgesteld in een serviceovereenkomst. Gaat het om een storing? Dan zullen we u ter plekke op de hoogte stellen van de kosten van rioolreiniging en gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Ons netwerk van vestigingen door heel Nederland zorgt ervoor dat wij altijd bij u in de buurt zijn en snel aanwezig zijn om u te helpen. Uiteraard doen we dat 24 uur per dag, alle dagen van het jaar.

Angle right
Angle right
Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio