Goed rioleringsbeheer zorgt voor meer tevreden huurders.
Vastgoedbeheer

Goed rioleringsbeheer zorgt voor meer tevreden huurders.

Tevreden huurders geven minder zorgen. Daarom komen we meteen opdagen bij verstoppingen of problemen. Of beter voorkomen we klachten door gedegen onderhoud, terwijl we zorgen voor heldere communicatie met huurders.

Neem contact op

Van der Velden gaat verder

Storingen hebben allerlei oorzaken en zijn nooit helemaal te voorkomen. Toch zetten we daar wel op in. Zo besparen we kosten en klachten op de lange termijn. Dat is hoe Van der Velden verder gaat.

Onze diensten voor vastgoedbeheerders en woningcorporaties

Bekijk al onze diensten

Een rioolcalamiteit komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden 24/7, 365 dagen per jaar storingsunits paraat staan. De ervaren medewerkers lossen storingen snel en doelmatig ieder rioolprobleem op. Dat doen we graag.

Met lasers, camera’s en sonische apparatuur bepalen onze experts de staat van leidingen en buizen. Dat levert een complete rapportage op. Verontreiniging die om aandacht vraagt, verwijderen we voor het te laat is.

Stank is vaak tijdelijk maar ook terugkerend van aard. Met neveldetectie sporen onze experts een lek op, zodat het probleem bij de bron aangepakt kan worden.

Inzicht in de de aanpak en de kosten van onderhoud op korte en lange termijn? Met een MJOP maken we graag inzichtelijk wat u staat te wachten. Zo voorkomen we verrassingen.

Van der Velden maakt een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast door defecte rioleringen te repareren en vernieuwen. Met onze ruime ervaring en het uitgebreide dienstenpakket op het gebied van rioolonderhoud hebben wij een geheel eigen visie op de constructie van rioleringsstelsels ontwikkeld. Bij de vervanging en installatie van binnenriolering en de aanleg van buitenrioleringbieden we een veelheid van hoogwaardige materialen (onder andere PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x). Ook bijkomende werkzaamheden als grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen kan Van der Velden voor u uitvoeren.

Voor professionele leidingrenovatie schakelt u Van der Velden in. Uw leiding renoveren we namelijk met S4reno®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw leidingen zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo ontstaat er geen overlast en kunnen we zorgen voor een 100% betrouwbaar leiding en/of rioolstelsel.

Onze speciale brochure voor bewoners van uw complexen stellen wij gratis ter beschikking. 

Wij hebben ook een handige kaart met riooltips, die we achterlaten bij bewoners. Deze is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Arabisch. 

Neem hier een kijkje. U vindt hier handige tips om verstoppingen en beschadigingen te voorkomen. U kunt deze gebruiken in uw communicatie naar bewoners. 

We hebben zelf ook handige kaarten beschikbaar met deze tips in het Nederlands, Engels en Arabisch. Aarzel niet om deze op te vragen bij uw lokale vestiging. 

De 4 zekerheden 
van Van der Velden

 • Meteen

  Storingen lossen we snel en in één keer op.

 • Altijd

  We gaan net zo lang door tot het is opgelost.

 • Blijvend

  Een lange termijn visie op beheer en onderhoud voorkomt storingen en kosten.

 • Duurzaam

  Duurzame oplossingen staan voorop, met oog op de volgende generatie.

Laat experts uw riolering beheren

Laat experts uw riolering beheren

Rioleringsbeheer heeft in uw organisatie weinig prioriteit. Begrijpelijk. Maar het is niet onbelangrijk. Onze experts zijn er dagelijks mee bezig. Storingen en beheer van uw riolering nemen we volledig uit handen. Problemen voorkomen is waar je Van der Velden echt voor belt. En nog op een duurzame manier ook. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de vestiging in uw regio.

Vraag offerte aan

Zo helpen we onze klanten verder

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio