Compleet rioleringsbeheer op het juiste moment.
Horeca & Landelijke Ketens

Compleet rioleringsbeheer op het juiste moment.

Rioleringsbeheer is meer dan aan de wettelijke verplichtingen voldoen. Om de zaken goed door te laten draaien wilt u olie- en/of vetafscheiding goed geregeld hebben. Als er zich een storing voordoet, mag de oplossing uw bedrijfsvoering niet in de weg staan. Vertrouw op specialisten die uw beheer uit handen nemen. Op een veilige, hygiënische en duurzame manier.

Van der Velden gaat verder

Wat er ook gebeurt, uw zaken moeten blijven draaien. Dus voorkomen we problemen door onderhoud en olie/vetafscheiding structureel op peil te houden. En verzorgen we een oplossing die ook op lange termijn werkt.

Onze diensten voor horeca en landelijke ketens

Bekijk al onze diensten

Een rioolcalamiteit komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden 24/7, 365 dagen per jaar storingsunits paraat staan. De ervaren medewerkers lossen storingen snel en doelmatig ieder rioolprobleem op. Dat doen we graag.

Uw olie- of vetafscheider moet regelmatig worden geïnspecteerd, geleegd en gereinigd. Ook hier kunt u rekenen op Van der Velden.

Als leverancier in installateur van de beste vetafscheiders voor uw bedrijf weten wij hoe belangrijk goed onderhoud is. Wij helpen u graag bij het plaatsen, legen en onderhouden van uw olie- of vetscheiders.

We installeren en onderhouden uw olie- en vetafscheiders volgens de NEN norm. Veilig, efficiënt en hygiënisch. Met onze eigen installaties verwerken we olie-water-slibmengsels en vet-water-slibmengsels op een duurzame manier.

Onze vakmensen nemen u deze zorg graag uit handen en kunnen deze werkzaamheden uitvoeren wanneer u het schikt, ook 's avonds of in het weekend.

Als opdrachtgever bent u gebaat bij goed inzicht in de kwalitatieve toestand van het rioolstelsel. Daarom beschikt Van der Velden over de modernste hulpmiddelen: van verschillende video- en fotocamera’s, tot laser- en ultrasone meetapparatuur. Want wij geven liever eerder aandacht: met onze rioolreinigingsservice voorkomt u problemen en worden kosten verlaagd, transparanter en beheersbaar.

Deze digitale inspecties resulteren in praktische rapportages en, waar dat gewenst is, tot advies op maat of een maatregelenplan. En uiteraard voeren wij ook dat tot in de puntjes verzorgd voor u uit.

Wat is de staat van uw rioleringssysteem en hoe kunnen we daar in de toekomst mee omgaan? Van der Velden inventariseert en ontwikkelt een veilige en duurzame aanpak waar u mee vooruit kunt.

Van der Velden maakt een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast door defecte rioleringen te repareren en vernieuwen. Met onze ruime ervaring en het uitgebreide dienstenpakket op het gebied van rioolonderhoud hebben wij een geheel eigen visie op de constructie van rioleringsstelsels ontwikkeld. Bij de vervanging en installatie van binnenriolering en de aanleg van buitenrioleringbieden we een veelheid van hoogwaardige materialen (onder andere PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x). Ook bijkomende werkzaamheden als grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen kan Van der Velden voor u uitvoeren.

Voor professionele leidingrenovatie schakelt u Van der Velden in. Uw leiding renoveren we namelijk met S4reno®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw leidingen zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo ontstaat er geen overlast en kunnen we zorgen voor een 100% betrouwbaar leiding en/of rioolstelsel.

De 4 zekerheden 
van Van der Velden

 • Meteen

  Storingen lossen we snel en in één keer op.

 • Altijd

  We gaan net zo lang door tot het opgelost is.

 • Blijvend

  Een lange termijn visie op beheer en onderhoud voorkomt storingen en kosten.

 • Duurzaam

  Duurzame oplossingen staan voorop, met oog op de volgende generatie.

Laat experts uw riolering beheren

Laat experts uw riolering beheren

Op uw riolering en olie- en vetafscheiding moet u kunnen vertrouwen. Daarom zorgen onze experts voor doordacht beheer. Storingen voorkomen is het uitgangspunt. Doet er zich toch wat voor, dan lossen we het snel en hygiënisch op. En nog op een duurzame manier ook. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de vestiging in uw regio.

Vraag offerte aan

Zo helpen we onze klanten verder

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio