U de business, wij het rioleringsbeheer.
Bedrijf & Industrie

U de business, wij het rioleringsbeheer.

Met rioleringsbeheer wilt u niet bezig zijn. Totdat er downtime dreigt. Dan wil de technische dienst kunnen vertrouwen op gecertificeerde specialisten die het meteen oplossen. En die voorkomen dat het in de toekomst nog eens gebeurt.

Van der Velden gaat verder

Wat er ook gebeurt, uw bedrijf moet blijven draaien. Dus lossen we storingen snel op en gaan we grondig te werk bij onderhoud. We gaan altijd voor een oplossing die ook op lange termijn werkt.

Onze diensten voor bedrijven en industrie

Bekijk al onze diensten

Een rioolcalamiteit komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden 24/7, 365 dagen per jaar storingsunits paraat staan. De ervaren medewerkers lossen storingen snel en doelmatig ieder rioolprobleem op. Dat doen we graag.

Als opdrachtgever bent u gebaat bij goed inzicht in de kwalitatieve toestand van het rioolstelsel. Met onze riooreinigingsservice voorkomt u problemen en worden kosten verlaagd, transparanter en beheersbaar. U voorkomt down-time en verstoringen in uw werkprocessen. 

Van der Velden gebruikt de modernste hulpmiddelen: van verschillende video- en fotocamera’s, tot laser- en ultrasone meetapparatuur. Deze digitale inspecties resulteren in praktische rapportages en, waar dat gewenst is, tot advies op maat of een maatregelenplan.

Wat is de staat van uw rioleringssysteem en hoe kunnen we daar in de toekomst mee omgaan? Van der Velden inventariseert en ontwikkelt een veilige en duurzame aanpak waar u mee vooruit kunt.

We installeren en onderhouden olie- en vetafscheiders volgens de NEN norm. Veilig, efficiënt en hygiënisch. Met onze eigen installaties verwerken we olie-water-slibmengsels en vet-water-slibmengsels op een duurzame manier.

Van der Velden maakt een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast door defecte rioleringen te repareren en vernieuwen. Met onze ruime ervaring en het uitgebreide dienstenpakket op het gebied van rioolonderhoud hebben wij een geheel eigen visie op de constructie van rioleringsstelsels ontwikkeld. Bij de vervanging en installatie van binnenriolering en de aanleg van buitenrioleringbieden we een veelheid van hoogwaardige materialen (onder andere PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x). Ook bijkomende werkzaamheden als grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen kan Van der Velden voor u uitvoeren.

Voor professionele leidingrenovatie schakelt u Van der Velden in. Uw leiding renoveren we namelijk met S4reno®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw leidingen zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo ontstaat er geen overlast en kunnen we zorgen voor een 100% betrouwbaar leiding en/of rioolstelsel.

De 4 zekerheden 
van Van der Velden

 • Meteen

  Storingen lossen we snel en in één keer op.

 • Altijd

  We gaan net zo lang door tot het opgelost is.

 • Blijvend

  Een lange termijn visie op beheer en onderhoud voorkomt storingen en kosten.

 • Duurzaam

  Duurzame oplossingen staan voorop, met oog op de volgende generatie.

Laat experts uw riolering beheren

Laat experts uw riolering beheren

Grote kans dat uw organisatie geen of weinig visie heeft op rioleringsbeheer. Begrijpelijk. Maar het is niet onbelangrijk. Onze experts zijn er dagelijks mee bezig. Storingen en beheer van uw riolering nemen we volledig uit handen. Problemen voorkomen is waar je Van der Velden echt voor belt. En nog op een duurzame manier ook. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend offerte aan bij de vestiging in uw regio.

Vraag offerte aan

Zo helpen we onze klanten verder

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio