Een riool mag de zorg niet verstoppen.
Zorg

Een riool mag de zorg niet verstoppen.

Het zorgproces staat boven alles. Dus als het rioleringssysteem service of onderhoud nodig heeft, doen we dat snel en hygiënisch. Onze monteurs komen immers vaker in zorginstellingen. Onze adviseurs trouwens ook, om te kijken naar uitdagingen op langere termijn.

Van der Velden gaat verder

Goed rioleringsbeheer met minimale impact is onmisbaar voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Ook is het een vak apart. Dus doen onze mensen alles om u te ontzorgen. Dat is hoe Van der Velden verder gaat.

Onze diensten voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Bekijk al onze diensten

Een rioolcalamiteit komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden 24/7, 365 dagen per jaar storingsunits paraat staan. De ervaren medewerkers lossen storingen snel en doelmatig ieder rioolprobleem op. Dat doen we graag.

Met lasers, camera’s en sonische apparatuur balen onze experts de staat van leidingen en buizen. Dat levert een complete rapportage op. Verontreiniging die om aandacht vraagt, verwijderen we voor het te laat is.

Inzicht in de de aanpak en de kosten van onderhoud op korte en lange termijn? Met een meerjaren onderhoudsplan (MJOP / SLA) maken we graag inzichtelijk wat u staat te wachten. Zo voorkomen we verrassingen.

Van der Velden maakt een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast door defecte rioleringen te repareren en vernieuwen. Met onze ruime ervaring en het uitgebreide dienstenpakket op het gebied van rioolonderhoud hebben wij een geheel eigen visie op de constructie van rioleringsstelsels ontwikkeld. Bij de vervanging en installatie van binnenriolering en de aanleg van buitenrioleringbieden we een veelheid van hoogwaardige materialen (onder andere PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x). Ook bijkomende werkzaamheden als grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen kan Van der Velden voor u uitvoeren.

Voor professionele leidingrenovatie schakelt u Van der Velden in. Uw leiding renoveren we namelijk met S4reno®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw leidingen zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo ontstaat er geen overlast en kunnen we zorgen voor een 100% betrouwbaar leiding en/of rioolstelsel.

Uw vetafscheider moet regelmatig worden geïnspecteerd, geleegd en gereinigd. Ook hier kunt u rekenen op Van der Velden. Als leverancier in installateur van de beste vetafscheiders voor uw bedrijf weten wij hoe belangrijk goed onderhoud is. Wij helpen u graag bij het plaatsen, legen en onderhouden van uw vetscheiders. De afvalstromen verwerken wij duurzaam en zetten zoveel mogelijk om in nieuwe grondstoffen of energie.

Onze vakmensen nemen u deze zorg graag uit handen en kunnen deze werkzaamheden uitvoeren wanneer u het schikt, ook 's avonds of in het weekend.

De 4 zekerheden 
van Van der Velden

 • Meteen

  Storingen lossen we snel en in één keer op.

 • Altijd

  We gaan net zo lang door tot het opgelost is.

 • Blijvend

  Een lange termijn visie op beheer en onderhoud voorkomt storingen en kosten.

 • Duurzaam

  Duurzame oplossingen staan voorop, met oog op de volgende generatie.

Laat experts uw riolering beheren

Laat experts uw riolering beheren

Rioleringsbeheer heeft in uw instelling weinig prioriteit. Begrijpelijk. Maar het is niet onbelangrijk. Onze experts zijn er dagelijks mee bezig. Storingen en beheer van uw riolering nemen we volledig uit handen. Problemen voorkomen is waar je Van der Velden echt voor belt. En nog op een duurzame manier ook. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de vestiging in uw regio.

Vraag offerte aan

Zo helpen we onze klanten verder

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio