<p>Riolering inmeten.</p>
Dienst

Riolering inmeten.

De specialisten van Van der Velden meten met GPS uw rioolsysteem in. Hiermee heeft u de tools voor digitaal rioolbeheer. 

Van der Velden gaat verder

Van der Velden biedt complexbeheerders de mogelijkheid om het riool precies in te laten meten met GPS. Zo heeft u altijd de precieze coördinaten van de rioolbuizen en direct digitaal beschikbaar. Wel zo handig bij het maken van uw onderhoudsplannen. 

Neem contact op

Gaat verder in renovatie

Angle right Angle down

Op de locatie voeren we het inmeten van het rioleringsstelsel uit met een GPS-meetstok. Hiervoor moeten alle objecten vrij en goed bereikbaar zijn. Door de meetstok boven op het object te zetten en geeft het display van de GPS-ontvanger de exacte locatie weer. Na een snelle controle kan onze landmeter deze coördinaten toevoegen aan het werkbestand. Vervolgens legt de landmeter deze gegevens vast. In de Van der Velden vestiging verwerkt hij deze gegevens tot de aan te leveren rapportage.

Het rapport bestaat uit de volgende onderdelen:

  • CSV-bestand
  • Punten in Auto Cad tekening DXF (optie in onderlegger klant)
  • Punten in Google Earth
  • Excellijst met afwijkingen

Rioolobjecten met GPS inmeten gebeurt met een maximale afwijking in het RD-stelsel (X-, Y-, en Z-coördinaten) van:

  • X/Y: 2 cm
  • Z: 2 mm

Naast rioolobjecten met GPS inmeten kunnen wij ook rioleringen voor u inspecteren en renoveren.

Omdat iedere situatie anders is, werken wij met maatwerkoffertes. Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Ook dat bespreken we graag met u.

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio