Meerjarenonderhoudsplanning.
Dienst

Meerjarenonderhoudsplanning.

Onze experts staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van uw plannen voor onderhoud aan uw rioolsysteem. 

Van der Velden gaat verder

U wilt zo effectief mogelijk uw mensen en middelen inzetten in uw onderhoudscyclus. Van der Velden helpt u met gedegen en onderbouwd advies om uw meerjarenplanning voor rioolonderhoud precies in kaart te brengen. U levert uw huurders en gebruikers optimale voorzieningen en u verspilt geen mensen en middelen. 

Neem contact op

Gaat verder in beheer en advies

Angle right Angle down

Onze rapportages brengen het gehele riool in kaart, zodat duidelijk wordt waar zich de problemen voordoen. Zo krijgt u inzicht in het verloop van de storingen. Vervolgens doet Van der Velden, aan de hand van de opgebouwde geschiedenis, ook gedegen voorspellingen over onderhoud in de toekomst.

Desgewenst kunnen wij voor u vervolgens een meerjarenonderhoudsplan ontwikkelen, met een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden voor uw meerjarenonderhoudsbegroting. 

Omdat iedere situatie anders is, leveren wij hier maatwerk. We bespreken graag de mogelijkheden met u en verzorgen dan een offerte op maat. Ook voor een kostenindicatie gaan we graag in gesprek.

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio