Managementrapportages.
Dienst

Managementrapportages.

Met de rapportages van Van der Velden heeft u optimaal inzicht in de staat van onderhoud van uw rioleringssysteem en kunt u uw beheersplannen zo nauwkeurig mogelijk ontwikkelen.

Van der Velden gaat verder

Binnen een beheercyclus wilt u zicht houden op de kwaliteit en de maatregelen. Daarvoor biedt Van der Velden maand-, kwartaal- en jaarrapportages aan met daarin een statusupdate, een overzicht van de werkzaamheden en een gedegen advies. 

Neem contact op

Gaat verder in beheer en advies

Angle right Angle down

Jaarrapportages brengen het gehele riool in kaart, zodat duidelijk wordt waar zich de meeste problemen voordoen. Uiteraard ontvangt u vervolgens een advies over de gewenste maatregelen. Van der Velden biedt u inzicht in het verloop van de storingen en doet, aan de hand van de opgebouwde geschiedenis, ook gedegen advies over onderhoud in de toekomst.

Omdat iedere situatie anders is, leveren wij hier maatwerk. We bespreken graag de mogelijkheden met u en verzorgen dan een offerte op maat. Ook voor een kostenindicatie gaan we graag in gesprek.

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio