Digitaal rioleringsbeheer.
Dienst

Digitaal rioleringsbeheer.

Van der Velden brengt uw volledige rioleringsstelsel digitaal in kaart voor goed overzicht en kostenbeheersing.

Van der Velden gaat verder

Van der Velden brengt uw volledige rioleringsstelsel in beeld. Daaraan wordt vervolgens alle informatie over uw riool gekoppeld. Zo heeft u altijd beschikking over alle gegevens en inzicht in de ligging en conditie van uw riolering.

Neem contact op

Gaat verder in beheer en advies

Angle right Angle down

Als wij uw rioolstelsel in kaart hebben gebracht en het vervolgens naar het gewenste
kwaliteitsniveau is gebracht, is het zaak dat het riool wordt beheerd. Want zo blijft uw riolering in topconditie en behoudt het riool zijn functie. Van der Velden hanteert daarvoor de beheercyclus: 

  1. Inspecteren
  2. Beoordelen
  3. Maatregelen opstellen
  4. Maatregelen uitvoeren.

Dat garandeert de werking van het riool, nú en in de toekomst.

Daarnaast verzorgen wij voor u een programma voor compleet rioolbeheer. Dit kan op twee manieren:

1. Met een digitale viewer van het softwarepakket

2. Met een volledige licentie van het softwarepakket

Als u kiest voor de digitale viewer worden de gegevens ingelezen in het rioleringsbeheerprogramma. U ontvangt een werkende viewer met alle inspectiebeelden, foto's of video's. U heeft hiermee op ieder moment inzicht in de functionaliteit en ligging van uw riolering.

Indien gewenst kunnen de rioolobjecten (tegen meerprijs) met GPS worden ingemeten Als het reinigings- en inspectiewerk is afgerond, worden deze gegevens omgezet naar databestanden en werkbestanden om deze te koppelen.

Wanneer u beschikt over een volledige licentie worden al de verkregen (riool)gegevens (digitale ondergrond, classificaties, objecten, foto's, video's enzovoorts) ingelezen in het rioleringsbeheerprogramma en kunt u met deze volledige licentie zelf bestanden maken en mutaties uitvoeren in uw beheerpakket.

Omdat ieder riool anders is, leveren wij hier maatwerk. We bespreken graag de mogelijkheden voor digitaal rioleringsbeheer met u en verzorgen dan een offerte op maat. Ook voor een kostenindicatie gaan we graag in gesprek.

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio