• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Leidingen repareren

Zijn uw leidingen versleten, laat deze dan repareren door Van der Velden Rioleringsbeheer. Wij verzorgen al meer dan 50 jaar de reparatie van leidingen. Ervaart u stank- of wateroverlast of heeft u last van verstoppingen? Dan is het van belang om uw leidingen te laten repareren door Van der Velden Rioleringsbeheer. Wij hebben namelijk een geheel eigen visie op de constructie van rioleringsstelsels en kunnen ervoor zorgen dat u geen stank- of wateroverlast meer ervaart.

Leidingen professioneel laten repareren door Van der Velden Rioleringsbeheer

Wij kunnen zowel de binnen leidingen als de buiten leidingen repareren. Voor elke situatie hebben wij onze eigen aanpak en daarom bieden wij altijd een oplossing op maat. We kunnen niet alleen de reparatie van uw leidingen verzorgen, maar ook de vernieuwing en renovatie ervan. Wij maken altijd gebruik van hoogwaardige materialen bij de reparatie van een leiding, of het nu gaat om een binnen of buiten leiding. Wij kunnen daarnaast ook bijkomende werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij aan hak-, grond- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat de reparatie van uw leidingen met zo min mogelijk overlast uitgevoerd wordt.

Vraag direct een offerte aan

Of u nu particulier bent, een zorginstelling of vastgoedbeheerder, wij kunnen de reparatie van uw leidingen altijd vakkundig uitvoeren. Vraag direct online een offerte aan en laat uw leidingen repareren door Van der Velden Rioleringsbeheer!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan