<p>Rioolstank in het toilet verhelpen.</p>
Dienst

Rioolstank in het toilet verhelpen.

In een mum van tijd van die hinderlijke lucht af? De experts van Van der Velden zorgen ervoor dat u snel geholpen bent.

Van der Velden gaat verder

Ruikt u regelmatig een rioollucht rondom uw toilet? We begrijpen dat deze geurtjes erg hinderlijk kunnen zijn. Het geeft een onfris gevoel en u kunt er zelfs hoofdpijn van krijgen. Ook kan de stank zich verder verspreiden in uw huis, kantoor of horecagelegenheid. Tijd om actie te ondernemen! Onze experts staan 24/7 klaar om het probleem te onderzoeken en de oorzaak aan te pakken. Met vestigingen in heel Nederland is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt.

Naast rioolstank oplossen kunnen wij ook rioleringen voor u ontstoppen, opsporen en reinigen.

Neem contact op

Gaat verder in stank oplossen

Angle right Angle down

Een rioollucht in de wc kan diverse oorzaken hebben. Een veel voorkomende oorzaak is een verstopping. Spoelt het toilet slecht door of hoort u een borrelend geluid wanneer u het toilet doorspoelt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.

Treedt de stankoverlast vooral op bij hevige regenval? Dan werkt de ontluchting waarschijnlijk niet meer naar behoren. 

Heeft u naast stank ook last van rioolvliegjes? Dan kan de rioolbuis verzakt of gescheurd zijn. Wat de oorzaak ook is: wij lossen het graag voor u op.

Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en apparatuur om de oorzaak van de stankoverlast te achterhalen. Wanneer wij vermoeden dat de rioollucht in het toilet door een lekkage wordt veroorzaakt, zullen wij uw riolering detecteren door middel van nevel. We sluiten de desbetreffende rioolleidingen en brengen nevel in het systeem. Zo kunnen we eventuele lekkages lokaliseren. Wanneer de stank inderdaad door een lek veroorzaakt wordt, dan repareren we dit direct.

Als we bij u langskomen om de stank te detecteren, controleren wij ook altijd het ontluchtingssysteem. Wanneer dit niet goed meer werkt, veroorzaakt dit namelijk een rioollucht in het toilet of in uw huis, kantoor of horecagelegenheid. 

Zit het probleem elders? Geen probleem. Onze storingsbussen beschikken over alle apparatuur om rioleringsproblemen te detecteren. Ook zijn ze voorzien van een hogedrukpomp, frees- en veerapparatuur, handgereedschap en materialen voor het verrichten van kleine (nood)reparaties. Zo kunnen wij uw riool direct repareren of vernieuwen indien nodig.

Dat hangt helemaal van de situatie af. Daarom werken wij op offertebasis. Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Ook dat bespreken we graag met u.

Met 17 vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Ga naar Vestigingen voor de contactgegevens van de dichtstbijzijnde vestiging.

Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio