• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Waarschuwing: Misleiding en bedrog bij rioolontstopping

Er zijn recent regelmatig gevallen van misleiding gemeld bij ons en onze collega-rioolbedrijven waarbij sprake was van oneigenlijk naamgebruik en torenhoge kosten voor de klant. In Google adverteren misleiders onder ‘riool ontstoppingsdiensten’

Waarschuwing: Misleiding en bedrog bij rioolontstopping

Er zijn recent regelmatig gevallen van misleiding gemeld bij ons en onze collega-rioolbedrijven waarbij sprake was van oneigenlijk naamgebruik en torenhoge kosten voor de klant. In Google adverteren misleiders onder ‘riool ontstoppingsdiensten’ of zelfs op naam van ons of een ander rioolbedrijf en doen zich tevens telefonisch zo voor.

Ook de monteurs doen zich voor als zijnde monteurs van Van der Velden Rioleringsbeheer (of ander collega-rioolbedrijf) maar zij dragen geen juiste bedrijfskleding en ze rijden vaak in witte bussen. Er worden hoge bedragen gerekend, de rekening moet vaak direct en onder bedreiging en/of intimidatie voldaan worden en de werkzaamheden worden niet (blijvend) goed uitgevoerd.

Twijfelt u of u echt met Van der Velden Rioleringsbeheer van doen heeft? Bel dan het nummer van de betreffende vestiging via https://www.vandervelden.com/contact en voorkom misleiding en torenhoge kosten.