• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Meld u aan voor onze roadshow: samen op weg naar een duurzamere toekomst

Van der Velden draagt actief bij aan een duurzamere toekomst. Zo hebben we als eerste in de branche in het kader van een groenere toekomst de 17 werelddoelen ondertekend. De eerste kilometers zijn al gemaakt. Maar we willen niet alleen een duurzamer Van der Velden. We willen ook een groener netwerk. Daarom gaan we graag sámen met onze klanten op weg naar een duurzamere toekomst.  

Deelt uw bedrijf deze ambitie? Dan nodigen wij u uit om uzelf aan te melden voor onze roadshow!

Elektrische storingsbussen
Vanuit de duurzaamheidsgedachte is er geïnvesteerd in 3 storingsbussen met elektrische aandrijving en elektrische hogedrukpompen. Dus geheel CO2-neutraal! Met onze 100% elektrische bussen (voertuig én pomp) servicen we uw huurders onzichtbaar, onhoorbaar​ en met hoogwaardige kwaliteit.​  

Roadshow 19 t/m 30 september 2022
Bent u benieuwd naar wat Van der Velden voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van rioleringsbeheer en/of duurzaamheid? En wilt u die elektrische storingsbussen wel eens live in actie zijn? Dan komen we graag bij u langs op locatie tijdens onze landelijke roadshow.  

Aan de hand van een demonstratie laten we u de voordelen van onze 100% elektrisch voertuig + pomp zien én horen. Ook denken we graag mee over de verdere verduurzaming van uw organisatie. We nemen bovendien een groen cadeautje voor u mee.  

Aanmelden
Nieuwsgierig geworden? Meld u dan nú gratis aan voor de roadshow