• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioolbeheer

Het onderhoud van het riool is bij Van der Velden Rioleringsbeheer in goede handen. Periodiek rioolbeheer voorkomt rioolproblemen en zorgt voor een oplossing mocht er toch een reparatie nodig zijn. Wij zijn binnen Nederland markleider en door vestigingen door heel het land voeren wij rioolbeheer uit van Amsterdam tot Almelo tot Bergen op Zoom! Ook bent u voor rioleringsadvies bij ons aan het juiste adres vanuit plaatsen als Den Bosch, Eindhoven en Groningen. Onze ervaren medewerkers komen bij u langs en stellen een inspectieplan op en vervolgens een onderhoudsplan voor het riool.

Wij bieden uiteenlopende oplossingen voor rioolproblemen. Nog beter is het om deze te voorkomen hiervoor dient regelmatig onderhoud aan het riool gepleegd te worden. Bijna alle percelen in Nederland zijn aangesloten op het riool. Daarbij is alles in kaart gebracht wat voor nieuwe mogelijkheden heeft gezorgd zoals digitaal rioolbeheer. Eventuele lekken of andere problemen worden snel gelokaliseerd en wij zijn snel ter plaatse. Doordat wij marktleider zijn kunnen wij u voorzien van rioleringsadvies in heel het land waaronder Den Bosch, Endhoven en Groningen. Ook voor rioleringsbeheer zijn wij overal ter plaatse in bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Almelo of Amsterdam!

Rioolbeheer voorkomt tijdig onnodige rioolproblemen in steden als Almelo, Amsterdam en Bergen op Zoom

Goed rioleringsbeheer is in iedere organisatie van belang. Hygiëne is een belangrijke factor, zeker bij zorginstellingen. Wij zorgen bijna ongemerkt voor maximale hygiëne. Wij voldoen aan de strenge eisen die u stelt. Een perfect functionerend rioolstelsel is essentieel om steriele zorg te kunnen bieden. Wij geven u dan ook graag rioleringsadvies in heel Nederland waaronder Den Bosch, Groningen of Eindhoven. Samen met u stellen we in eerste instantie een riool inspectieplan op. Vervolgens kunnen we een riool onderhoudsplan bespreken zodat rioolproblemen minimaal voorkomen. Als we geen problemen tegenkomen bij de inspectie kunnen we direct starten met een beheerplan. Wij voeren rioolbeheer vaak digitaal uit. Onze medewerkers en software houden uw systemen nauwkeurig in de gaten zodat wij op tijd reageren bij mogelijke veranderingen die nadelige invloed kunnen hebben op het rioolsysteem.

Rioleringsadvies op maat in bijvoorbeeld Den Bosch, Groningen en Eindhoven

Onze klanten nemen ons gespecialiseerde rioolbeheer overal in Nederland af, bijvoorbeeld in Amsterdam, Bergen op Zoom of Almelo. Wij houden niet alleen rekening met de hygiëne maar vinden het ook belangrijk het milieu zo min mogelijk te schaden. Wij voldoen dan ook aan de vastgestelde milieunorm ISO 14001.

Specialisten aan het werk

Onze medewerkers zijn professionals die goed opgeleid zijn en worden. Om u te voorzien van uitstekend rioolbeheer volgen zij diverse bijscholingstrajecten. Daarvoor hebben wij een eigen opleidingsinstituut genaamd de VR Academy opgericht. Als u rioolproblemen ondervindt kunt u dus met een gerust hart bij ons terecht voor rioleringsadvies, een riool onderhoudsplan of een inspectieplan. De werkzaamheden komen dan op de schouders van echte vakmensen die VCA gecertificeerd zijn om het onderhoud, de reparatie en eventuele renovatie van uw riool op zich te nemen.

Rioolproblemen oplossen en voorkomen

U schakelt ons in als u gebruik wilt maken van een betrouwbaar rioleringssysteem. Wij bieden dan rioleringsadvies op maat. Vul het contactformulier in om ons in te schakelen of om extra informatie aan te vragen. Het onderhoud van uw riool is bij ons in goede handen.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases