• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

(Semi-)overheden

Het onzichtbaar kapitaal vraagt om professioneel onderhoud

Daadkrachtig rioleringbeheer voor (semi-)overheden

Er zit liefst 58 miljard overheidskapitaal in de grond in de vorm van riolering. Die investering moet goed onderhouden worden. Niet alleen om kapitaalverlies te voorkomen, maar bovenal om problemen te voorkomen. Van der Velden Rioleringsbeheer is een betrouwbare partner voor de overheid als het aankomt op efficiënt en duurzaam beheer. Het maakt onzichtbare problemen zichtbaar en lost die op.

De kracht van Van der Velden Rioleringsbeheer

De zorg voor een goed functionerend rioolstelsel is altijd actueel. Nederland heeft een enorm uitgestrekt en gecompliceerd stelsel dat deels verouderd is. De 111.000 km riolering kan alleen veiliggesteld worden door jaarlijks miljoenen te investeren. Want het riool in Nederland heeft zwaar te lijden door invloeden van de omgeving zoals bodemverandering door bijvoorbeeld gaswinning en toenemende druk op de capaciteit van het riool door piekbuien. We zien ook meer lozingen en meer trillingen door toenemend verkeer.

Het is dus van belang dat de (semi-)overheid blijft investeren om het Nederlandse rioolstelsel toekomstbestendig te maken én te houden. Van der Velden Rioleringsbeheer denkt mee met de overheid door kritisch te kijken naar kosten in verhouding tot efficiënt rioleringsbeheer!

U staat er niet alleen voor

VNG-onderzoek laat zien dat de overheden bij hun rioleringsbeheer grote behoefte hebben aan ondersteuning en expertise vanuit de markt. De overheid, zo stelt het onderzoek, besteedt taken uit die specialistische kennis vergen die zij zelf niet in huis hebben.
Van der Velden Rioleringsbeheer is in haar dienstverlening volledig ingericht op het verlenen van professionele ondersteuning aan overheden en heeft haar dienstenpakket uitgebouwd tot een compleet pakket. Dat reikt van advies en aanleg tot ontstoppingen en inzet bij calamiteiten. U staat er dus niet alleen voor!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug