Olieafscheiders legen, reinigen en inspecteren.
Dienst

Olieafscheiders legen, reinigen en inspecteren.

De vakmensen van Van der Velden begrijpen hoe belangrijk het is dat uw olie-waterafscheider snel en adequaat wordt geleegd, gereinigd en geïnspecteerd.

Van der Velden gaat verder

U kunt de zorg voor uw olieafscheider met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze moderne apparatuur en geschoolde servicemonteurs ontzorgen wij u volledig. En op de momenten dat het u uitkomt, dus ook 's avonds of in het weekend.

Neem contact op

Gaat verder in olie-afvalmanagement

Angle right Angle down

Tijdens het leegzuigen van de olieafscheider reinigen wij onder hoge druk. Dat is van essentieel belang voor de levensduur van de afscheider, omdat agressieve stoffen in de olie-waterafscheider anders een destructieve werking hebben op de constructie en werking ervan. Na het schoonmaken inspecteren onze specialisten uw olieafscheider ook iedere keer grondige. Alle delen, zoals vlotter, vlotterzitting, scheidingswanden, coating en de in- en uitlaat constructie worden hierbij nauwkeurig geïnspecteerd en waar mogelijk direct hersteld.

Dat is in iedere situatie anders. Bij het periodieke onderhoud verwijdert Van der Velden alle in de afscheidingsinstallatie verzamelde afvalstoffen. Door bij het legen van de olieafscheider de dikte van de drijflaag en de sliblaag vast te stellen, bepalen we voor u de juiste frequentie van onderhoud, binnen de toegestane wetgeving. Dat is belangrijk. Een te volle olie waterafscheider verliest immers zijn werking of zal door het interne vlottersysteem automatisch geheel afsluiten.

Iedere installatie en situatie is anders. Daarom werken wij voor onderhoud aan installaties op offertebasis, zodat u geen verrassingen achteraf heeft. Onze prijzen omvatten ook de inzamel en afvaladministratie- en de verwerkingskosten. Wij berekenen daarbij géén voorrijkosten en manuren.  Wij gaan graag met u in gesprek over de oplossing die wij u kunnen bieden.

Angle right
Angle right
Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio