Olie-water-slibmengsels verwerken.
Dienst

Olie-water-slibmengsels verwerken.

Van der Velden verwerkt afval opgehaald uit olieafscheiders duurzaam tot nieuwe grondstoffen. 

Van der Velden gaat verder

Nadat het afval uit olieafscheiders is ingezameld, moet het nog worden verwerkt. Van der Velden heeft een eigen verwerkingsinstallaties om olie-water-slibmengsels duurzaam te verwerken. In Buren recyclen we afval uit olieafscheiders. Daarbij wordt de zandfractie afgevoerd naar de eindverwerker waar deze opnieuw ingezet wordt als grondstof.

Neem contact op

Gaat verder in afvalstromen verduurzamen

Angle right Angle down

Het afval uit uw olie/benzine-afscheiders dient verwerkt te worden. Van der Velden heeft eigen verwerkingsinstallaties om olie-water-slibmengels duurzaam te verwerken. In Buren wordt het afval vervolgens verder verwerkt. Het wordt in de verwerkingsinstallaties gesplitst in diverse deelstromen zoals olie, water, zand en slib, ter verdere verwerking of zuivering. Waar mogelijk worden materialen gerecycled, zoals olie en zand. U neemt met uw afscheider verantwoordelijkheid voor het milieu, Van der Velden voor uw afvalstromen.

De verwerking van het ingezamelde slib vindt plaats door extractieve reiniging, een techniek die uitgaat van fysische/chemische scheidingsprocessen. Deze methode is geschikt voor het reinigen van zanderige minerale afvalstoffen die zijn verontreinigd met onder andere minerale oliën en zware metalen. Hierdoor is deze grondstof weer duurzaam toepasbaar.

Wilt u olie-water-slibmengsels laten verwerken via Van der Velden? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Ook dat bespreken we graag met u.

Angle right
Angle right
Angle right
Angle right
Circles background image Altijd in uw regio
Altijd in uw regio

Van der Velden specialisten zijn werkzaam door heel Nederland. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag!

Vind de vestiging in uw regio