• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen

Wanneer u een riool moet ontstoppen, dan is Van der Velden Rioleringsbeheer 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar. Een riolering dat verstopt is komt uiteraard altijd ongelegen en wilt u zo spoedig mogelijk opgelost hebben. Om uw riool in optimale staat te behouden, kunnen wij ook periodiek onderhoud plegen. Hierdoor minimaliseren we de kans op een verstopt riolering. Met 13 regionale vestigingen hebben wij een landelijke dekking. Bovendien bieden wij een zeer compleet dienstenpakket. Onze werkzaamheden zijn onzichtbaar, maar tegelijkertijd onmisbaar. Sinds 1965 voorkomen we storingen en verstoppingen. Met onze landelijke dekking ontstoppen wij een riool van Amsterdam tot aan Almelo, Bergen op Zoom en verder!

Van der Velden Rioleringsbeheer is uw ideale partner als het aankomt op uw riool ontstoppen. Als uw riolering verstopt is, kunnen wij in heel het land de rioolontstopping uitvoeren, van Heerlen, Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch tot aan Groningen, Rotterdam en Amsterdam! Wij zijn als ontstoppingsbedrijf gevestigd op 13 locaties in het land, waaronder Tilburg, Utrecht, Venlo en Amsterdam. Wij ontstoppen het riool snel en doelmatig. Hoe beter wij ons werk uitvoeren, hoe minder u daarvan merkt. Ons werk vindt namelijk vooral plaats buiten uw gezichtsveld. Uiteraard voeren wij niet alleen ontstoppingen uit, maar ook onderhoudswerkzaamheden en reinigingen van rioleringen behoort tot de mogelijkheden!

Onzichtbaar riool ontstoppen

Wanneer wij een riool ontstoppen, streven wij naar zo min mogelijk overlast voor u. Onze werkzaamheden vinden grotendeels onzichtbaar plaats. Hierdoor ondervindt u geen hinder. Het is natuurlijk een vervelende situatie, een riolering dat verstopt is. Wanneer uw riolering verstopt is, maakt u gebruik van onze diensten, 24/7, in heel het land, van Heerlen, Nijmegen en Rotterdam, tot aan Tilburg en Groningen. Buiten kantoortijden komt u in contact met ons centrale meldkamer. Onze storingsdienst neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken. Wij komen vervolgens snel en adequaat in actie. Als ervaren ontstoppingsbedrijf ontstoppen wij een riool op basis van regie en vooraf overeengekomen contractvormen. Wij werken ook op milieuvriendelijke en duurzame wijze.

Ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt in Heerlen, Nijmegen, Rotterdam en verder

Van der Velden Rioleringsbeheer is het ervaren ontstoppingsbedrijf in de regio Heerlen, Nijmegen, Rotterdam en verder! U heeft bij ons de mogelijkheid om verscheidene contractvormen af te sluiten:

  • Rioolontstopping Den Bosch, Eindhoven, Groningen en verder op maandbasis tegen een vast bedrag per woning;
  • Rioolontstopping Eindhoven, Den Bosch, Groningen en verder tegen een vast bedrag per verstopping.
Is uw riolering verstopt en woont u in Heerlen, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Bergen op Zoom, Almelo, Amsterdam, Utrecht, Venlo of verder, dan schakelt u de hulp in van Van der Velden Rioleringsbeheer, het ontstoppingsbedrijf van Nederland, om uw riool te ontstoppen.


Rioolontstopping Den Bosch, Eindhoven, Groningen en verder: snel en vakkundig

In geval van een verstopt riolering hebben wij direct inzetbare units voor een rioolontstopping in Den Bosch, Groningen, Eindhoven of verder! Zij kunnen met spoed, snel en vakkundig een riool ontstoppen. Deze units beschikken over alle apparatuur om elk rioleringsprobleem op te sporen en op te lossen. De experts die vervolgens aan huis komen beschikken zelf ook over de juiste apparatuur, zoals een hogedrukpomp, handgereedschap, ontstoppingsstukken en veel meer om uw riool te ontstoppen. Naast het ontstoppen van uw riool kunnen wij nog veel meer werkzaamheden uitvoeren. Zo zijn wij niet alleen een ontstoppingsbedrijf, maar zijn wij ook actief in de regio’s Tilburg, Venlo, Utrecht en verder om uw riool te ontstoppen.

Compleet beheer riolering

U kunt ons ook inschakelen voor het complete beheer van uw riolering. Met onze landelijke dekking zijn wij iedereen in Nederland van dienst. Wij werken voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen, (semi-)overheden, vastgoedbeheerders en nog veel meer! Is uw riolering verstopt en wilt u het riool direct laten ontstoppen door ons ontstoppingsbedrijf en bent u woonachtig in Amsterdam, Venlo, Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of zelfs Groningen? Schakel ons dan direct in! Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en vraag naar de mogelijkheden! Wilt u ons inschakelen voor andere werkzaamheden? Vraag dan snel een offerte op maat aan!