• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Bedrijfsleven & industrie

Een vlekkeloze bedrijfsvoering dankzij doordacht rioolbeheer

Altijd een perfect functionerend riool voor bedrijfsleven & industrie

Uw riool komt meestal pas in beeld als het mis gaat. Met één telefoontje naar Van der Velden Rioleringsbeheer wordt het probleem aangepakt. Maar met doordacht rioleringsbeheer kunnen we problemen voorkomen in plaats van oplossen. Zou dat niet veel beter zijn? Bovendien weet u vooraf wat u kunt verwachten, en dat geeft u grip op de kosten. Kortom: laat Van der Velden uw riolering beheren, dan kunt u zich focussen op wat écht uw aandacht vraagt: uw business!

U moet door. Dat begrijpen we bij Van der Velden

Het bedrijfsleven kan reactief omgaan met rioolproblemen, óf ze voor zijn. Van der Velden Rioleringsbeheer ziet dagelijks hoe slijtage, verstoppingen of nieuwe milieueisen zorgen voor overlast, onverwachte kosten en verstoring van de bedrijfsvoering. Dat hoeft niet zo te zijn! Als grootste rioleringsspecialist van Nederland kunnen we rioleringsproblemen met goed beheer voorkomen. Kosten worden zo beheersbaar en u kunt zich volledig focussen op uw core business. We hebben voor elk bedrijf en voor elk rioolstelsel de kennis en de middelen in huis om probleemloos functioneren van de riolering te waarborgen.

En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan zijn wij in staat om op elk moment van de dag snel en adequaat in te kunnen grijpen. Want u moet door, en dat begrijpen we bij Van der Velden!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug