• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioollucht

Rioollucht in huis kan uit de afvoer van het toilet in de badkamer komen, om hier zeker van te zijn laat u Van der Velden Rioleringsbeheer uw woning inspecteren. Het kan zijn dat het nodig is om de ontluchting van uw riool te repareren. Omdat wij de grootste dienstverlener in Nederland zijn hebben wij u veel te bieden. Met veel kennis en vakkundigheid schakelt u ons in voor het inspecteren, reinigen, ontstoppen, repareren en renoveren van rioleringen. Een rioollucht in huis kan op verschillende plaatsen ontstaan en wij helpen u deze op te sporen en het probleem te verhelpen.

Oorzaak van rioollucht in huis of op kantoorRioollucht in huis, ook wel putlucht genoemd, kan uit de afvoer van het toilet, douche, bad of gootsteen komen. Fikse regen kan dit veroorzaken. Dit gebeurt doordat de riolering binnenshuis niet goed functioneert. Dit ligt dan vaak aan een slecht functionerend ontluchtingssysteem. Ook een verstopping in de afvoer of het riool kan zorgen voor een rioollucht in huis of pand. Zit er een lekkage in de afvoer? Dan kan het water uit de afvoer in uw woning komen en dat zorgt voor onprettige geurtjes en waterschade. Verder zijn er nog talloze andere oorzaken van rioollucht in huis. Daarom is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Van der Velden Rioleringsbeheer heeft vestigingen in heel Nederland en staat 24/7 voor u klaar.

Neem direct contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Putlucht in huis of op kantoor verhelpen


Stankoverlast is erg vervelend. Door de rioollucht kunt u hoofdpijn krijgen, maar het geeft ook gewoon een onfris gevoel. Om de geur te verminderen kunt u ventileren door uw ramen en deuren open te zetten, maar uiteindelijk zal de rioollucht terugkomen. Daarom is het belangrijk dat u de oorzaak laat aanpakken. Van der Velden Rioleringsbeheer komt snel in actie. Onze experts inspecteren uw kantoorpand of woning: we bepalen waar de rioollucht vandaan komt en onderzoeken de oorzaak. Daarna kunnen we direct aan de slag met een effectieve oplossing!

Rioollucht in huis opsporen


De stank kan verdwenen zijn als wij gearriveerd zijn. Maar geen nood; wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om rioollucht in huis op te sporen. Zo kan een rioollucht uit het toilet bijvoorbeeld ook voor overlast zorgen in uw huis of kantoor. Een lek kunnen we detecteren door middel van neveldetectie. Onze vakkundige medewerkers schatten in waar het probleem zich kan bevinden en sluiten deze rioolleidingen. Vervolgens wordt de nevel in het systeem ingebracht zodat de rioollucht in huis gelokaliseerd wordt. Is er sprake van een lekkage? Dan weten we nu precies waar deze zich bevindt en kunnen we direct aan de slag.

Ontluchting van uw riolering repareren of vernieuwen


Vaak komt de lucht of rioollucht uit ruimtes waar een afvoer aanwezig is zoals de keuken, badkamer, toilet of andere sanitaire ruimtes. Een veel voorkomende oorzaak is een slecht functionerend ontluchtingssysteem. Dit zien we vaak na zware regenval. Wanneer het systeem de ontluchting niet goed regelt, komt er een rioollucht vrij. Wanneer we bij u langskomen om de stank te detecteren, controleren wij daarom ook altijd het ontluchtingssysteem. Wanneer dit het probleem veroorzaakt, repareren of vernieuwen we het riool voor u. Dit kunnen wij direct voor u doen. Onze experts beschikken over units met apparatuur om alle rioleringsproblemen op te sporen en op te lossen.

Wij doen er alles aan om rioollucht te verhelpen


Omdat wij de grootste dienstverlener in Nederland zijn hebben wij u veel te bieden. Met 13 regionale vestigingen in Nederland zit er altijd wel een bij u in de buurt. Met veel kennis en vakkundigheid schakelt u ons in voor het inspecteren, reinigen, ontstoppen, repareren en renoveren van rioleringen. Een rioollucht in huis kan op verschillende plaatsen ontstaan en wij helpen u deze op te sporen en het probleem te verhelpen. Zo kunnen wij de juiste oplossing voor het probleem bepalen. Wij leveren het complete pakket, zo kunnen wij:

Over Van der Velden


Van der Velden Rioleringsbeheer is in 1965 ontstaan en sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van riolering binnen Nederland. Wij staan voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties 24/7 klaar, want wij begrijpen dat rioolproblemen zeer vervelend zijn en snel opgelost dienen te worden. Voor ziekenhuizen is een goed werkend systeem belangrijk om de hygiëne te waarborgen, ook gemeenten willen een goed werkend systeem garanderen om de volksgezondheid op peil te houden. Onze medewerkers zorgen hiervoor met daadkracht, nauwkeurigheid en kennis van de laatste technieken om problemen te verhelpen maar vooral te voorkomen. Als u als particulier rioollucht in huis ruikt schakelt u ons in, wij zijn snel ter plaatsen om u van dienst te zijn. Veel voorkomende plaatsen voor rioolproblemen in huis zijn de badkamer en het toilet vanwege de afvoer ruikt u hier direct een rioollucht als er iets aan de hand is.

Betrouwbaar en vakkundig


De rioollucht die bij u uit de afvoer komt in bijvoorbeeld de badkamer uit het toilet is vaak eenvoudig te verhelpen. Het is daarbij wel van belang dat u dit door ervaren professionals laat doen. Onze medewerkers zijn allen VCA gecertificeerd. Daarnaast voldoen wij aan de volgende ISO en BRL certificeringen:
  • ISO 9001: de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen 
  • ISO 14001: de internationale norm voor milieumanagementsystemen 
  • BRL K-10014: de beoordelingsrichtlijn voor het reinigen van riolen, putten en kolken 
  • BRL K-10015: de beoordelingsrichtlijn voor de inspectie van rioleringsobjecten met visuele of niet visuele methoden 
Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingsprojecten waarvoor we een eigen opleidingsinstituut hebben opgericht genaamd VR Acadamy.

Schakel Van der Velden Rioleringsbeheer in


Heeft u last van rioollucht uit de afvoer of denkt u dat de ontluchting van uw riool niet optimaal werkt? Neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt. U kunt hier ook terecht om vragen te stellen of voor meer informatie over rioollucht in huis.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases