• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioollucht

Rioollucht in huis kan uit de afvoer van het toilet in de badkamer komen, om hier zeker van te zijn laat u Van der Velden Rioleringsbeheer uw woning inspecteren. Het kan zijn dat het nodig is om de ontluchting van uw riool te repareren. Omdat wij de grootste dienstverlener in Nederland zijn hebben wij u veel te bieden. Met veel kennis en vakkundigheid schakelt u ons in voor het inspecteren, reinigen, ontstoppen, repareren en renoveren van rioleringen. Een rioollucht in huis kan op verschillende plaatsen ontstaan en wij helpen u deze op te sporen en het probleem te verhelpen.

Van der Velden Rioleringsbeheer is in 1965 ontstaan en sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van riolering binnen Nederland. Wij staan voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties 24/7 klaar, want wij begrijpen dat rioolproblemen zeer vervelend zijn en snel opgelost dienen te worden. Voor ziekenhuizen is een goed werkend systeem belangrijk om de hygiëne te waarborgen, ook gemeentes willen een goed werkend systeem garanderen om de volksgezondheid op peil te houden. Onze medewerkers zorgen hiervoor met daadkracht, nauwkeurigheid en kennis van de laatste technieken om problemen te verhelpen maar vooral te voorkomen. Als u als particulier rioollucht in huis ruikt schakelt u ons in, wij zijn snel ter plaatsen om u van dienst te zijn. Veel voorkomende plaatsen voor rioolproblemen in huis zijn de badkamer en het toilet vanwege de afvoer ruikt u hier direct een rioollucht als er iets aan de hand is.

Rioollucht in huis detecteren

De stank kan verdwenen zijn als wij gearriveerd zijn. Geen nood wij hebben technieken om de rioollucht in huis te detecteren. Vaak zetten wij dan neveldetectie in. Onze vakkundige medewerkers schatten in waar het probleem zich kan bevinden en sluiten deze rioolleidingen. Vervolgens wordt de nevel in het systeem ingebracht zodat de rioollucht in huis gelokaliseerd wordt. Het kan zijn dat er een lek is ontstaan, maar er zijn andere mogelijkheden. Met zware regenval kan er een rioollucht in huis ontstaan door dat het systeem dat de ontluchting regelt niet goed functioneert.

Rioollucht in het toilet of badkamer verhelpen door ontluchting van uw riolering te repareren of vernieuwen

Vaak komt de rioollucht uit ruimtes waar een afvoer aanwezig is zoals de badkamer, het toilet of de keuken. Fikse regen kan dit veroorzaken. Dit gebeurt doordat de riolering binnenshuis niet goed functioneert. Dit ligt dan vaak aan een slecht functionerend ontluchtingssysteem. Wij controleren op ontluchting en repareren of vernieuwen het riool voor u. Een lek wordt opgespoord middels neveldetectie, daarnaast controleren wij de aansluitingen door kleurvloeistof in te brengen. Zo kunnen wij de juiste oplossing voor het probleem bepalen. Wij leveren het complete pakket, zo kunnen wij rioleringen.

 

Betrouwbaar en vakkundig

De rioollucht die bij u uit de afvoer komt in bijvoorbeeld de badkamer uit het toilet is vaak eenvoudig te verhelpen. Het is daarbij wel van belang dat u dit door ervaren professionals laat doen. Onze medewerkers zijn allen VCA gecertificeerd. En daarbij werken wij volgens gestelde normen:

  • Kwaliteitsnorm ISO 9001
  • Milieunorm ISO 14001
Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingsprojecten waarvoor we een eigen opleidingsinstituut hebben opgericht genaamd VR Acadamy.

 

Schakel Van der Velden Rioleringsbeheer in

Heeft u last van rioollucht uit de afvoer of denkt u dat de ontluchting van uw riool niet optimaal werkt? Neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt. U kunt hier ook terecht om vragen te stellen of voor meer informatie.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

  • Herstel Arnhems moerriool complexe klus

    Lees meer
  • Nieuwe ontluchting voor 87 woningen

    Lees meer