• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

S4reno HomeLiner® - Leidingrenovatie binnenriolering

Voor renovatie van binnenriolering & leidingen
Ook binnenriolering & leidingen laten zich prima renoveren zonder hak en breekwerk. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken gebruikt daarvoor een naaldvilt liner, geïmpregneerd met een componentenhars die via de inversiemethode in het riool wordt ingebracht. Ook ontluchtingen en koel- en proceswaterleidingen kunnen op deze manier behandeld worden. Deze lining kan zelfs in bochten van 90˚ doorgevoerd worden. Zo kunnen alle voorkomende leidingmaterialen, inclusief asbest, volledig vloeistofdicht gerenoveerd worden. Speciaal voor de industrie vervaardigde harsen maken het leveringsprogramma compleet.

Wanneer gebruiken we deS4reno HomeLiner®
De S4reno HomeLiner® is te gebruiken als het gaat om het renoveren van rioleringen en leidingen in huizen of bedrijfspanden. Vaak in oudere gebouwen, waar de leidingen versleten zijn, maar ook in nieuwbouwprojecten. Meer dan 20% van de renovatie-opdrachten die Van der Velden Rioleringsbeheer uitvoert, zijn storingen in nieuwbouwprojecten. Doorboringen en beschadigingen van leidingen bijvoorbeeld. Vaak worden deze pas opgemerkt na oplevering. Er is dan vaak behoefte aan snelle, kwalitatief goede renovatie, waarbij geen breekwerk plaats hoeft te vinden. Hiermee wordt dan veel tijd en geld bespaard.

Met Van der Velden Rioleringsbeheer heeft u dus de keus; óf traditioneel vervangen van de te renoveren leiding óf renovatie met de S4reno HomeLiner®. Van der Velden Rioleringsbeheer zal u adviseren welke keus voor u de beste is. Onze experts zijn van mening dat relining heel vaak een realistische optie is. Zeker als u in ogenschouw neemt dat er met de nieuwe methode niet gehakt of gebroken hoeft te worden.

In onze S4reno HomeLiner®-truck is state-of-the-art materieel ingebouwd waarmee de diverse nieuwe technieken moeiteloos kunnen worden toegepast. De S4reno HomeLiner® werkt met een hoogwaardig samengesteld kunststof materiaal dat zelfs beter en sterker is dan de oorspronkelijke leiding. Het bestaat uit een systeem van naaldvilt wat geïmpregneerd wordt met een componentenhars. Zo ontstaat er een ongekend sterk, duurzaam en gegarandeerd topproduct. Door middel van een chemische reactie tussen hars en harder vindt, versterkt door de toevoeging van warmte, uitharding van het kunststof plaats. De menging van de componenten is geheel computergestuurd, zodat het ontstaan van luchtbellen tot het verleden behoort. Kalibratie geschiedt automatisch en de uitharding verloopt geheel gecontroleerd, zodat menselijke fouten vanaf nu tot een minimum beperkt worden.

Voor meer informatie & uitgebreid stappenplan download hier onze brochure S4reno HomeLiner® Leidingrenovatie

Offerte aanvragen
Wilt u binnenriolering laten renoveren via Van der Velden Rioleringsbeheer? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan.

Wat u niet ziet
De onderstaande animatie laat zien hoe wij met innovatieve het riool renoveren. Met deze techniek kan het riool weer ruim 50 jaar mee, en krijgt daarmee een tweede leven.


  • Klik op de onderstaande foto voor een diapresentatie

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug