• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioolstank detecteren

Stankoverlast snel beëindigen door het riool te repareren
Stankoverlast door een lekkend riool is een bijzonder vervelend probleem. Door rioolstank te detecteren kan Van der Velden Rioleringsbeheer hier snel een eind aan maken. Vaak is de stank alweer verdwenen zodra wij ter plekke zijn. Van der Velden maakt dan gebruik van neveldetectie. Verdachte rioolleidingen worden afgesloten, waarna nevel in het systeem wordt gebracht om het lek snel te lokaliseren.

Lekdichtheidscontrole middels neveltechniek
Eén van de belangrijkste eisen die aan een rioolstelsel wordt gesteld, is dat het lekdicht moet zijn. Om te controleren of een stelsel daadwerkelijk aan deze eis voldoet, doen wij een lekdichtheidscontrole om te bepalen of het stelsel daadwerkelijk honderd procent lekdicht is.

Controle aansluitingen middels kleurstoffen
Door kleurstoffen in het rioolstelsel te brengen, controleert Van der Velden Rioleringsbeheer of rioolaansluitingen nog in gebruik zijn.

Naast rioolstank detecteren door middel van neveldetectie, kan Van der Velden op rioolgebied nog veel meer voor u betekenen. Zo kunnen wij rioleringen reinigen, ontstoppen, renoveren of vernieuwen.

Naast rioolstank detecteren kunnen wij ook rioleringen voor u ontstoppenopsporen en reinigen

Offerte aanvragen

Wilt u rioolstank laten detecteren door Van der Velden Rioleringsbeheer? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases