• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioleringen reinigen

Rioolreiniging door Van der Velden Rioleringsbeheer is onmisbaar in een goed werkend rioleringssysteem. Vaak komt het riool pas in beeld als het mis gaat. Wij geven liever eerder aandacht. Op deze manier worden problemen voorkomen en worden kosten verminderd, transparant en beheersbaar. Desgewenst kunnen wij periodiek onderhoud plegen en het onderhoud volledig overnemen. Dit kan tegen een vaste prijs en uitstekende voorwaarden zoals vastgesteld in een SLA. Met onze riool reinigings service hebben wij een landelijke dekking: van Venlo, Heerlen, Tilburg en Rotterdam tot aan Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Almelo en verder!

Rioolreiniging in heel Nederland


Rioolreiniging door Van der Velden Rioleringsbeheer is onmisbaar in een goed werkend rioleringssysteem. Heeft u last van een terugkerende verstopping of rioollucht in huis? Mogelijk is uw riool vervuild en kunt u het probleem verhelpen door uw riool te laten reinigen. Vaak komt het riool pas in beeld als het mis gaat. Wij geven liever eerder aandacht: met onze riool reinigings service voorkomt u problemen en worden kosten verminderd, transparant en beheersbaar.

Advies of direct hulp nodig? Vind een vestiging bij u in de buurt en neem direct contact op.

Periodiek rioolonderhoud


Van der Velden Rioleringsbeheer is uw partner op het gebied van periodiek onderhoud van rioleringen. Wij reinigen uw riool preventief waardoor u behoorlijk wat kosten en narigheid kunt besparen. Want eerlijk is eerlijk: een rioolprobleem komt altijd op een ongunstig moment. Rioolonderhoud kan tegen een vaste prijs en uitstekende voorwaarden zoals vastgesteld in een SLA. Met onze riool reinigings service hebben wij een landelijke dekking: van Venlo, Heerlen, Tilburg en Rotterdam tot aan Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Almelo en verder!

Preventieve rioolreiniging voorkomt problemen


Met 50 jaar ervaring is Van der Velden Rioleringsbeheer uw ideale partner op het gebied van riool reinigings service. Onze storingsunit staat 24/7 paraat om allerlei storingen op te lossen voor particulieren, bedrijven, (semi-)overheden, zorginstellingen en vastgoedbeheerders. Om het riool te voorzien van een efficiënte schoonmaak werken wij preventief. Door gebruik te maken van een preventief riool reinigings service door heel Nederland, van Rotterdam en Amsterdam tot aan Almelo, Heerlen, Venlo en Tilburg, wordt het rioleringssysteem beheersbaar gemaakt en gehouden. Bij Van der Velden Rioleringsbeheer geniet u dus van een vlekkeloos functionerend riool. Door onze riool reinigings service kunt u zich weer ongestoord richten op uw bedrijfsvoering. Alle disciplines vindt u bij ons onder één dak en u heeft één aanspreekpunt. Rioolreiniging kunnen wij overal in Nederland uitvoeren!

Specialist in riool reinigings service


Van der Velden Rioleringsbeheer heeft een landelijke dekking voor rioolreiniging. U kunt gebruik maken van onze riool reinigings service in Den Bosch, Groningen, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Venlo en verder! Ook kunt u gebruik maken diverse diensten voor riool schoonmaak in de regio’s Heerlen, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Almelo en verder! U heeft snel inzicht in de kwaliteit van uw riolering, wat gevolgd wordt door een planmatig beheer. U krijgt dus snel grip op de problemen én de kosten. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden wordt de overlast voor de gebruiker tot een minimum beperkt.

Wat houdt rioolreiniging precies in?


Wanneer wij het riool reinigen gebruiken wij hiervoor een hoge druk reinigingskop. Deze wordt in het riool gebracht en spuit water door het stelsel, waardoor deze gereinigd wordt. Soms is het nodig om vooraf nog een rioolinspectie uit te voeren, bijvoorbeeld wanneer we vermoeden dat het riool beschadigd of defect is. Onze vakbekwame, gecertificeerde inspecteur bekijkt het riool dan via een computergestuurde, ultramoderne robot videocamera.

Rioolreiniging tegen verstoppingen


Door gedegen riool schoonmaak worden problemen voorkomen. Na verloop van tijd raken alle rioolstelsels vervuild. Wanneer het riool niet op tijd gereinigd wordt, kunnen bijvoorbeeld verstoppingen ontstaan. Hemelwater en afvalwater kunnen dan niet goed getransporteerd worden. Van der Velden Rioleringsbeheer biedt hier de oplossing in de vorm van rioolreiniging. Onze riool reinigings service in de regio’s Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Venlo, Tilburg, Utrecht en verder, richt zich op allerlei typen rioleringen: Hoofdrioleringen Terreinrioleringen Binnenrioleringen.

Gecertificeerde riool reinigings service


Al onze vestigingen in Nederland werken volgens de eisen van diverse certificeringen, zoals:
  • VCA**;
  • ISO 9001
  • ISO 14001;
  • BRL K-10014
  • BRL K-10015
Behalve riool reiniging in de regio’s Amsterdam, Almelo, Bergen op Zoom en verder bieden wij nog vele andere diensten aan!

Specialisaties Van der Velden Rioleringsbeheer


Van der Velden Rioleringsbeheer is uiteraard gespecialiseerd in rioolreiniging. Wij bieden een riool reinigings service door heel Nederland aan, van Amsterdam tot aan Groningen, Heerlen, Tilburg en Den Bosch. Echter bieden wij vele andere diensten aan. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat met rioolsystemen te maken heeft. Een kleine greep uit onze specialisaties:

Wat kost rioolreiniging


Wat onze riool reinigings service precies kost hangt af van diverse factoren. Hoe lang is het te reinigen riool? Gaat het om het verhelpen van een verstopping of om periodiek onderhoud? Is rioolinspectie vooraf noodzakelijk? We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Rioolonderhoud kan tegen een vaste prijs en uitstekende voorwaarden zoals vastgesteld in een SLA. Gaat het om een storing? Dan zullen we u ter plekke op de hoogte stellen van de kosten van rioolreiniging en gaan we direct aan de slag.

Rioolreiniging voor een optimaal functionerend riool


Van der Velden Rioleringsbeheer maakt gebruik van de nieuwste en modernste hulpmiddelen voor rioolreiniging. Om het riool optimaal te laten functioneren is onderhoud en inspectie noodzakelijk. Ook dit nemen wij u graag uit handen. Daarnaast kunnen wij zelfs leidingen ondergronds opsporen en kunnen riolen gerenoveerd worden. Heeft u drukrioleringen? Ook deze reinigen wij op een milieuvriendelijke en duurzame wijze. Heeft u een storingsprobleem thuis of op uw bedrijf? Bel dan snel naar de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. Laat het beheer van rioleringssystemen over aan de vertrouwde handen van Van der Velden Rioleringsbeheer!

Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden van rioolreiniging.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug