• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

VvE Rioolbeheer

Met een professionele kijk op rioleringsbeheer staat Van der Velden altijd voor u klaar!

De riolering van een appartementengebouw is voor het grootste deel onzichtbaar. Maar daarom niet onbelangrijk! Pas als er problemen zijn, wordt veel eigenaren duidelijk hoe belangrijk een goed functionerende riolering is. Als VvE wilt u dat die altijd goed functioneert en tegen zo laag mogelijke kosten wordt onderhouden. Van der Velden Rioleringsbeheer heeft een aantrekkelijk aanbod voor VvE’s die zijn aangesloten bij VvE Belang.

Kosten beheersbaar
Uniek is ons One-stop-shop concept, waarmee we een totaalpakket van alle disciplines onder één dak metéén aanspreekpunt aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. We verhelpen verstoppingen en calamiteiten, we inspecteren en reinigen het stelsel preventief en we vervangen, herstellen of renoveren de riolering. Ons eigen adviesbureau maakt voor de VvE een rapportage met advies-opmaat. Op deze manier garanderen wij een vlekkeloos functionerend rioolsysteem. Dus tevreden bewoners en gebruikers!

Kwaliteits-nulmeting
Bij de kwaliteits-nulmeting brengen we de conditie van het rioolstelsel nauwkeurig in beeld, compleet met foto’s en andere documentatie. Aan de hand van die meting kan de VvE zo nodig besluiten tot onderhoudswerkzaamheden. Dat varieert van reinigen tot complete renovatie. Een van de voordelen van renovatie is dat er geen hak- en breekwerk mee gemoeid is en dus geen overlast. Van der Velden past een slim systeem toe: S4reno HomeLiner®, waarbij een nieuwe buis in de bestaande buis wordt aangebracht. Wij adviseren de VvE om een driejaren rioleringsbeheerovereenkomst af te sluiten, waarbij een kwaliteits-nulmeting wordt uitgevoerd en een gedegen advies wordt uitgebracht. De overeenkomst houdt des gewenst ook in dat de leidingen preventief worden gereinigd en dat verstoppingen worden verholpen (ook bij individuele eigenaren!) Zelfs het reinigen van dakgoten en dakdoorvoeren hoort tot de mogelijkheden. Nóg een voordeel: onze medewerkers maken de woning niet vuil: ze trekken overtrekschoenen aan voor ze bij u binnenkomen. "Wij werken niet alleen klantvriendelijk, maar ook klantgericht. Een extra service van Van der Velden!”

Aanbieding
Van der Velden Rioleringsbeheer is op diverse voorlichtingsbijeenkomsten en het jaarcongres van VvE Belang aanwezig. Daar kunt u alle vragen stellen over het rioleringsbeheer van uw VvE. VvE’s die zijn aangesloten bij VvE Belang, profiteren van extra voordeel: ze krijgen 10% korting op de kwaliteits-nulmeting. Als alle eigenaren samen een 'nieuw' contract afsluiten voor het ontstoppen van de riolering in de appartementen en in de collectieve voorzieningen, krijgen ze ook daarop 10% korting.

Via het invullen van onderstaande velden kunt u een offerte/informatie aanvragen op basis van uw behoeftes en wensen.
Formuliervelden
verplicht
verplicht
verplicht
verplicht : vul een getal in
verplicht : vul een emailadres in
verplicht
verplicht : vul een getal in
verplicht
verplicht