• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Specialismen

Jaarlijks verhelpen wij meer dan 100.000 rioolcalamiteiten. Overheden als gemeenten, provincies en waterschappen, maar ook Rijkswaterstaat en ministeries maken graag gebruik van de dienstverlening van Van der Velden Rioleringsbeheer. De dienstverlening van ons bedrijf is echter veel breder dan het verhelpen van verstoppingen en ook deze bredere expertise wordt steeds vaker gevraagd, en ingezet, door de overheid.

Rioleringen ontstoppen

Een verstopping of storing komt altijd onverwacht en ongelegen. Daarom heeft Van der Velden Rioleringsbeheer 24/7 en 365 dagen per jaar bij u in de regio storingsunits klaar staan. Hierdoor is onze responstijd zeer kort. Deze direct inzetbare units beschikken over alle apparatuur om problemen te detecteren en op te lossen.

Rioleringen reinigen

Rioolstelsels voeren vervuiling af, maar vervuilen ook. Zo groeit de kans op verstoppingen. Van der Velden Rioleringsbeheer voorkomt problemen en overlast door regelmatig de werking te controleren en preventief te reinigen.

Opleveringsinspecties

Voor een perfect werkend rioleringsstelsel is een gedetailleerd bestek tegenwoordig onontbeerlijk. En om te controleren of het geleverde werk aan de bestekeisen voldoet, voert Van der Velden Rioleringsbeheer opleveringsinspecties uit voor opdrachtgevers als gemeenten en aannemers. Een opleveringsinspectie is een opsomming van geconstateerde gebreken, geclassificeerd conform NEN 3399. Een belangrijk document voor eventuele opduikende onvolkomenheden nu of in de toekomst.

Rioleringen inspecteren

Inspectie geeft inzicht in de kwalitatieve toestand van het rioolstelsel. Voor het inspecteren van zowel binnenrioleringen, huisaansluitingen als buitenrioleringen maken wij gebruik van de modernste opnameapparatuur. Alle bevindingen van de inspecties legt Van de Velden Rioleringsbeheer vast in rapporten, eventueel aangevuld met een adviezen en/of maatregelen.

Rioleringen repareren en vernieuwen

Verbouwingen en uitbreidingen vragen ook aanpassingen van het rioolstelsel. Van der Velden Rioleringsbeheer voert deze werkzaamheden uit op basis van bestekken en heeft ervaring in de verwerking van alle voorkomende materialen, zoals: PVC, PE, PP Gietijzer, beton en Loro-x.
Van der Velden Rioleringsbeheer is zonder twijfel de meest innovatieve rioleringsbeheerder van Nederland. Met S4reno realiseert Van der Velden riool- & leidingrenovaties zonder graaf-, hak en/of breekwerkzaamheden. Zonder overlast zorgen wij voor een 100% betrouwbaar rioolstelsel. Gegarandeerd. De bestaande riolering of leiding wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzien die vloeistofdicht is en de functionaliteit tot in lengte van dagen waarborgt!

Vet- en olie- afscheidingsinstallaties

Een aparte activiteit van Van der Velden Rioleringsbeheer is het plaatsen, onderhouden en reinigingen van afscheidingsinstallaties. Uiteraard gebeurd het onderhoud volgens strenge milieuregels. Voor garagebedrijven, pompstations en werkplaatsen onderhouden we olie-afscheidingsinstallaties, en voor de horeca vet-afscheidingsinstallaties.

Voor de afvoer en verwerking van het afval beschikken wij over eigen duurzame afvalrecyclingcentrales. Van der Velden verwerkt de restproducten niet alleen fysiek, maar ook administratief conform de milieuwetgeving.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug

Relevante cases