• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Walter Hulshof  (IWE) en Léon de Bruijn (Van der Velden Rioolrenovatietechnieken)

Van der Velden geeft papierfabrieken Eerbeek nieuw riool

De papierindustrie in Eerbeek verbruikt water als grondstof, koelmedium en transportmiddel. Industriewater Eerbeek verzorgt de afvoer en zuivering van het afvalwater van de drie papierfabrieken in Eerbeek. Gezamenlijk vroegen zij Van der Velden Rioolrenovatietechnieken om de 3,7 kilometer aan afvalwaterleidingen die richting de zuiveringsinstallatie gaan, te renoveren. Een bijzondere klus, want de papierfabrieken produceren net zoveel afvalwater als bijvoorbeeld de gehele stad Utrecht.

Léon de Bruijn, Accountmanager bij Van der Velden, vertelt:  “We starten op korte termijn met de opdracht en deze moet voor de bouwvak van 2014 gereed zijn. Tijdens de werkzaamheden staan we voor een behoorlijke uitdaging. Renoveren van de leidingen kan namelijk alleen gebeuren als ze droog staan, terwijl de fabrieken tijdens de werkzaamheden wel doordraaien. Dat wil zeggen dat we elke werkdag 450 m³ water per uur moeten ompompen om een S⁴reno MainLiner® te kunnen installeren.”

Waterafvoer waarborgen
De Bruijn: “Van der Velden installeert dagelijks een S⁴reno MainLiner®, maar toch moeten we voor dit project innovatief te werk gaan. Het belangrijkste is het waarborgen van de afvalwaterstroom. Daarnaast is er een stuk van het leidingtracé met een lengte van 330 meter, die in één keer geïnstalleerd moet worden.” Met het uitvoeren van deze opdracht speelt Van der Velden in op de wensen en behoeften van dit soort private partijen.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug