• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

terreinriolering, pompputten, vetafscheiders, kolken en lijngoten

Snelle oplossingen voor VU medisch centrum

Een ziekenhuis zoals het VU medisch centrum in Amsterdam is dag en nacht in bedrijf. Dat betekent ook de nodige belasting van het rioleringsstelsel. Van der Velden Rioleringsbeheer voert daarom sinds een aantal jaar preventief en correctief onderhoud uit aan de inpandige riolering en aan de terreinriolering, pompputten, vetafscheiders, kolken en lijngoten.

Sinds 2009 is er op regelmatige basis een medewerker van Van der Velden aanwezig in het ziekenhuis voor preventief onderhoud aan het stelsel. Amir Mahdavi, Vestigingsmanager Van der Velden Rioleringsbeheer Amsterdam: “Je ziet hierdoor het aantal correctieve storingen afnemen tot tevredenheid van de opdrachtgever.”

Kind aan huis
“We zijn er trots op dat we onze diensten al bijna tien jaar mogen leveren aan dit bekende ziekenhuis. In de loop der jaren is ons pakket behoorlijk uitgebreid en zijn we ‘huisaannemer’ geworden op het gebied van rioleringsbeheer. Onze mensen zijn hierdoor kind aan huis”, vertelt Mahdavi. Om service en kwaliteit te waarborgen, is er een aantal keer per jaar een gesprek met als doel ‘preventieve reiniging op maat’. Daarnaast vindt er minimaal twee keer per jaar een evaluatiemoment plaats met het VU medisch centrum en worden er door ons adviesbureau rapportages aangeleverd van uitgevoerde werkzaamheden. Middels deze rapportages worden excessen in beeld gebracht en kunnen meerjarenbegrotingen worden opgesteld om het rioolstelsel te verbeteren en calamiteiten terug te dringen. 

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug