• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Samenwerking met opleidingsinstituut Torio leidt tot nieuwe collega

Van der Velden Rioleringsbeheer werkt samen met Technisch Opleidingscentrum Rioleringsbeheer (Torio) aan de opleiding van rioleringsmonteurs.

Van der Velden Rioleringsbeheer werkt samen met Technisch Opleidingscentrum Rioleringsbeheer (Torio) aan de opleiding van rioleringsmonteurs. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat er al een nieuwe collega bij ons gaat starten én er momenteel ook een Torio-student bij ons stageloopt.

Het idee van Torio is om meer en betere vakmensen in de rioleringsbranche te krijgen. Op dit moment is er namelijk geen specifieke opleiding tot rioleringsmonteur terwijl er op dit moment veel behoefte is aan nieuwe uitvoerende medewerkers. De samenwerking ziet er als volgt uit: na een aantal weken basiskennis krijgen studenten de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. Indien er een klik is, bieden we ze de mogelijkheid aan om bij Van der Velden te blijven werken. Inmiddels loopt Torio-student Marcel bij onze vestiging in Rotterdam stage en krijgt de vestiging Bergen op Zoom er een nieuwe collega bij. Davy zal daar starten per 1 juli.

De opleiding is er voor zij-instromers en mensen die graag een specifieke opleiding willen volgen tot rioleringsmonteur. Zo wordt er ook een duurzame arbeidsmarkt gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vooral in een tijd waarin we veel rioleringsmonteurs nodig hebben, is deze opleiding een mooie oplossing.

Op dit moment gaat de tweede opleiding voor Basis Riool Service Monteur van start op 27 september.