• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Campina_header

Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij Campina noodzakelijk

Er was een verhoogde Ph-waarde geconstateerd in de grond van het fabrieksterrein van Campina in Den Bosch. Hiervoor heeft Van der Velden Rioleringsbeheer cameraonderzoek verricht met als doel om eventuele gebreken op te sporen en te repareren.

Vanuit een (verplichte) milieu-inspectie in 2013, uitgevoerd door Van der Velden, werd duidelijk dat reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan het rioleringsstelsel op het bedrijfsterrein van Campina noodzakelijk waren.

De technisch service manager Pascal Schuurmans van Van der Velden was de aangewezen persoon om deze omvangrijke opdracht in goede banen te leiden. Nauwe samenwerking tussen Campina en Van der Velden was hierbij essentieel omdat de productie op sommige momenten onderbroken moest worden. Een behoorlijke uitdaging dus.

Er moesten delen van leidingen worden gerelined en zijaansluitingen worden opengefreesd. Ook moesten de vetafscheiders worden geïnspecteerd en worden gereinigd. Kortom, een professioneel team van monteurs met hoogwaardig materiaal die op de locatie van Campina in Den Bosch aan het werk waren, hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat overlast tot een minimum beperkt is gebleven.