• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Een vetafscheider bij Henri

Nieuwe vetafscheiders voor cateringbedrijf Henri

Henri is een cateringbedrijf in Drunen dat maaltijden klaarmaakt voor de professionele markt. Door de groei die zij de afgelopen jaren meemaakte, nam de productie van hun maaltijden toe. Met als gevolg dat het riool en de vetput regelmatig verstopt raakten. Het bedrijf vroeg Van der Velden Rioleringsbeheer om het afvoersysteem na te lopen en mee te denken over een oplossing voor het probleem.

Rolf Lemmens, Vestigingsmanager bij Van der Velden: “Al snel bleek dat het riool de hoeveelheid afval niet kon verwerken. We kozen er daarom voor om het complete rioolstelsel aan te passen en te vervangen. Ook werd de (te kleine) vetput vervangen door drie nieuwe grote vetafscheiders en slibvangers.”

Preparatie cruciaal
De nieuwe vetputten werden achter elkaar geplaatst om voldoende capaciteit te bieden. Lemmens: “De betonnen vetputten hebben de omvang van een klein huis. Daarom was het nodig om een bouwput te graven en een kraan te gebruiken om de putten op hun plek te hijsen. Dat was een hele uitdaging, aangezien we ervoor moesten zorgen dat de vetputten direct waterpas stonden en de aansluitingen op de goede plek zaten. Kunststof vetputten kun je eenvoudig verplaatsen en manoeuvreren, maar dat kon in dit geval niet.” Van der Velden voorziet de komende tijd in het onderhoud van het vernieuwde systeem.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug