• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Vastgoedrapportages voor Nijestee

Nieuwe "Prestatieovereenkomst" getekend met Nijestee in Groningen

Ruim 25 jaar werkt Van der Velden voor Nijestee en dit is het resultaat van het opgebouwde vertrouwen tijdens deze langdurige samenwerking.

Overdracht Contract woningcorporatie Nijstee

Op woensdag 16 december is op het kantoor van Nijestee te Groningen, onder het genot van een “toiletgebakje”, een nieuwe "Prestatieovereenkomst" getekend.

Ruim 25 jaar werkt Van der Velden Rioleringsbeheer voor Nijestee en dit is het resultaat van het opgebouwde vertrouwen tijdens deze langdurige samenwerking. Van der Velden ontzorgt niet alleen Nijestee, maar vooral haar huurders, op het gebied van het oplossen van storingen tot aan planmatige advisering en de uitvoering hiervan. Getuige de looptijd van het contract, "voor onbepaalde tijd", mag het duidelijk zijn dat er sprake is van een enorm groot wederzijds vertrouwen.

De medewerkers in het veld zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor de tevredenheid van de huurder en dus het vertrouwen bij Nijestee. Daarom was eveneens een afvaardiging van Servicemonteurs aanwezig bij het tekenmoment. Servicemonteur Willem van der Woude heeft namens al zijn directe collega’s  een speciaal voor Van der Velden ontworpen bokaal in ontvangst genomen.

Deze bokaal is aangeboden door de huurders van Nijestee. De “Das Onststopper” bokaal. De naam is voor meerdere interpretaties vatbaar.

Van der Velden Rioleringsbeheer Groningen B.V. is enorm trots en dankt Nijestee wederom voor het vertrouwen en zal met heel veel enthousiasme invulling aan de nieuwe contractvorm geven.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug