• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

De voorbereidingen van de S4reno HomeLiner®

Nieuwe ontluchting voor 87 woningen

Woonstichting Etten-Leur klopte vorig jaar aan bij Van der Velden Rioolrenovatietechnieken. Ongeveer honderd woningen van de woonstichting bleken namelijk asbest ontluchtingsleidingen te hebben. Door de aanwezigheid van asbest konden de leidingen niet worden schoongemaakt. Woningstichting Etten-Leur had gehoord van een nieuwe rioolrenovatietechniek en schakelde Van der Velden in.

“De woningen waren voorzien van twee ontluchtingsleidingen, een vanuit de keuken en een vanuit de badkamer. Om de leidingen te renoveren, installeerden we in 87 woningen de S4reno HomeLiner®. Een product dat we normaal gesproken gebruiken voor binnenhuisriolering, maar ook zeer geschikt is voor ontluchtingen en rookgasafvoeren”, vertelt Marco van de Pas, Manager Rioolrenovatietechnieken bij Van der Velden.

Minimale overlast voor bewoners
Van de Pas: “We spraken met de opdrachtgever af dat er altijd een bewoner thuis moest zijn op het moment dat we in de woning aanwezig waren. De installatie van de S4reno HomeLiner® duurt ongeveer twee uur. Daarna moet deze kunststof kous onder druk gezet worden om uit te harden, maar daar hoeven wij niet bij te blijven. Na een aantal uur is het product uitgehard en komt Van der Velden het laatste gereedschap weghalen. Op die manier lopen wij de bewoner zo min mogelijk in de weg.”

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug