• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioleringsbeheer en GPS inmeten voor ASML

Meebewegen met ASML

ASML in Veldhoven bouwt machines die de ontwikkeling van (micro)chips mogelijk maken. Het is een snel groeiend bedrijf dat voortdurend in beweging is. De gebouwen op het terrein worden keer op keer aangepast voor de productie van nieuwe machines. “Hiermee kan het doel van zo’n gebouw in één keer helemaal veranderen en de bijbehorende infrastructuur ook”, vertelt Mari van de Ven, Vestigingsmanager bij Van der Velden Rioleringsbeheer in Eindhoven.

Van de Ven: “ASML besloot twee jaar geleden een nieuwe machine te bouwen. Het gebouw waarin de machine werd geproduceerd, moest hiervoor compleet aangepast worden. Een andere organisatie zorgt voor alle facilitaire aanpassingen, waaronder bijvoorbeeld het regelen van het klimaat. Van der Velden zorgt al een aantal jaar voor het aanpassen en onderhoud van het riool als gevolg van deze productieveranderingen.”

Digitaal beheersysteem
ASML is erg tevreden over de werkzaamheden en vroeg Van der Velden dit jaar om het complete rioolstelsel in kaart te brengen. Door een digitaal beheersysteem in te richten, is op elk gewenst moment de status van het riool inzichtelijk en daarmee ook de kosten van een eventueel herstel. De gevolgen van toekomstige veranderingen aan het riool kunnen vroegtijdig worden gesignaleerd. Van de Ven: “Het systeem wordt ingericht met behulp van rapportages vanuit de uitgevoerde camera-inspecties, bestaande tekeningen van het riool alsmede GPS metingen van rioolobjecten. Het is een flinke puzzel, want het terrein was vroeger van verschillende eigenaren en daarom zijn up-to-date tekeningen moeilijk te achterhalen. Ik ben er dan ook trots op dat wij dit voor onze klant kunnen doen en we daarmee inzicht geven in het gehele rioolsysteem op zijn terrein.”

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug