• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Digitaal rioleringsbeheer voor gemeente Rijnwaarden

Integraal werken met de gemeente Rijnwaarden

Voor de gemeente Rijnwaarden reinigt en inspecteert Van der Velden Rioleringsbeheer bijna 8.000 m1 riool. Elk jaar wordt een bepaald stuk gecontroleerd. Van der Velden vertaalt deze waarnemingen volgens de NEN 3398. En om de gemeente werk uit handen te nemen, verwerkt hij de inspectie ook digitaal in hun eigen beheerprogramma.

Het is belangrijk dat een rioolstelsel van een gemeente een bepaald basisniveau heeft. Aan Van der Velden de taak om dat te blijven controleren. Als er bijvoorbeeld een schade is in een stelsel, dan blijft Van der Velden dat monitoren zodat we tijdig kunnen ingrijpen. In overleg met de gemeente bepaalt Van der Velden de beste maatregel. Want in- en uitbreidingsplannen, capaciteitsproblemen en de infrastructuur boven het riool zijn van invloed op beslissingen. Het is dus belangrijk om het werk integraal te bekijken en ons niet te beperken tot wat er onder de grond gebeurt.

Naslagwerk
Het digitaal verwerken van data wordt steeds belangrijker voor zowel gemeenten als voor Van der Velden. Van der Velden creëert dan een volledig naslagwerk. Omdat veel programma’s nogal ingewikkeld in elkaar zitten, helpen we vaak ook met het invoeren van data. Uiteraard gaat dat met de nodige accuratesse zodat we ook in de toekomst van de ingevoerde gegevens uit kunnen gaan.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug