• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Innovatieve glasvezelliner voor gemeente Apeldoorn

Innovatieve glasvezelliner voor gemeente Apeldoorn

Op 1 april 2013 is de nieuwe Aanbestedingswet 2012 ingetreden. Deze wet speelt in op het principe van EMVI: Economisch Meest Voordelige Inschrijver. De gemeente Apeldoorn was één van de eerste partijen die na het intreden van deze nieuwe wet een bestek uitschreef met dit principe als uitgangspunt. Zes partijen deden mee en Van der Velden Rioleringsbeheer won.

De opdracht is nog in volle gang en bestaat uit drie delen: het installeren van 1.890 meter S4reno MainLiner®, 21 S4reno PartLiner® (deelreparaties) en 22 S4reno PitRehab® (putrenovaties). Léon de Bruijn, Accountmanager Rioolrenovatietechnieken bij Van der Velden: “In dit project zitten verschillende diameters S4reno MainLiner®. De grootste variant heeft een diameter van 1.500 mm. Bijzonder is dat wij ondanks deze omtrek kiezen voor een glasvezelliner. Wij zijn daarmee de eerste partij in Nederland die dit product gebruikt voor een dergelijke diameter.”

Verkeershinder beperken
Bij renovaties in steden zorgen de werkzaamheden er soms voor dat het verkeer kortstondig omgeleid moet worden. “Tijdens onze werkzaamheden in Apeldoorn moeten we natuurlijk ook rekening houden met het verkeer. We plannen deze werkzaamheden dan ook zo veel mogelijk buiten de spitstijden om, zodat we de verkeershinder minimaliseren”, aldus De Bruijn. 

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug