• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Vastgoedrapportages voor Nijestee

Groningse woningcorporatie ontzorgen

Woningcorporatie Nijestee klopte onlangs aan bij het adviesbureau van Van der Velden Rioleringsbeheer. De Groningse corporatie wilde graag inzicht in de oorzaak van de storingen die plaatsvonden. Laurens Frösch creëert namens Van der Velden rapportages om dit inzicht te verschaffen. Na een onderzoek ter plaatse en een analyse van alle storingen, was de opdrachtgever overtuigd van de noodzaak om de riolering te renoveren en te vervangen.

Frösch: “Uit onze rapportage bleek dat het aantal storingen bovengemiddeld was. Dat kan liggen aan bijvoorbeeld veroudering van het rioolstelsel of oneigenlijk gebruik. Ook analyseren we waar in huis de meeste storingen plaatsvinden zoals in de keuken of het toilet.” Op basis van deze conclusies heeft Van der Velden voorgesteld om het riool complexmatig te vervangen of te renoveren door het te relinen met onze S4reno HomeLiner®.

Klant ontzorgen
Het voordeel van de langdurige relatie met woningcorporatie Nijestee is dat Van der Velden een aantal jaren terug kan kijken qua data. Hiermee kan het verloop goed in kaart worden gebracht.“Bovendien zorgt het goede contact met de klant voor een soepel proces. We kunnen de klant hierdoor ontzorgen, want het gaat tenslotte om 13.000 woningen waar we verantwoordelijk voor zijn”, vertelt Frösch. De werkzaamheden in Groningen worden in november 2013 afgerond.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug