• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Groningen, Leek en Ten Boer werken samen bij rioolinspectie

Voor het eerst trekken Groningen, Leek en Ten Boer gezamenlijk op de rioolinspectie van de gemeentes. De komende twee jaar reinigt en inspecteert firma Van der Velden Rioleringsbeheer in deze gemeenten ruim 100 kilometer riolering.

Groningen, Leek en Ten Boer werken samen bij rioolinspectie

Eind december 2015 ondertekenden vertegenwoordigers van deze drie gemeenten het raamcontract met de aannemer. Dat gebeurde op een passende locatie: in het monumentale rioolgemaal aan het Damsterdiep.

Robotvideocamera: In Groningen, Leek en Ten Boer ligt ruim 1200 kilometer riolering. Jaarlijks wordt ongeveer 50 kilometer daarvan schoongemaakt en geïnspecteerd. Na reiniging controleert een computergestuurde robotvideocamera de riolering. Vanuit een inspectie-wagen stuurt een medewerker deze camera door de rioolbuis. De camera maakt 360° opnames die goed laten zien of en welke schade is ontstaan.

Aanbesteding: Voortvloeiend uit afspraken die de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Unie van Waterschappen maakten, zijn nieuwe contractvormen mogelijk waarbij meerdere gemeenten hun aanbesteding voor dergelijke klussen kunnen samenvoegen. Het contract om de riolering te reinigen en te inspecteren loopt van 2015 tot en met 2017. In Groningen en Ten Boer gaat het om 70 kilometer riolering. In Leek wordt ruim 30 kilometer riolering nagelopen.

v.l.n.r: Margriet Seip Stadsbeheer, Jacob Kingma gemeente Ten Boer, Ietse-Willem Ploeg gemeente Leek, Jeroen Nie vestigingsmanager Van der Velden, Bert Praamstra regiodirecteur Van der Velden. Foto: Henk Tammens.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug