• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Veilig rioleringsbeheer bij benzinestation

Benzinestations en Van der Velden gaan samen voor optimale veiligheid!

Benzinestations als Shell en BP hebben honderden tankstations in heel Nederland. Een hele klus om aanleg, onderhoud en storingen in goede banen te leiden. Omdat Van der Velden Rioleringsbeheer het benodigde dienstenpakket hiervoor in huis heeft, is het voordeel voor deze multinationals dat ze één aanspreekpunt hebben en de lijnen daardoor kort zijn.

“Bovendien hebben diverse medewerkers een opleiding gevolgd om met hoge veiligheidseisen te kunnen werken”, vertelt Menno van den Bosch, Assistent Manager Inzameling & Verwerking bij Van der Velden Rioleringsbeheer in Buren. “We weten voor elke klus exact welke werkvergunning we nodig hebben en welke veiligheidsmaatregelen we moeten treffen. Zo is bijvoorbeeld bij het onderhoud aan olie-afscheiders een goede afzetting belangrijk en het uitvoeren van gasdetectie tijdens werkzaamheden een must. Het heeft ervoor gezorgd dat we samen met onze klant tot een optimaal veiligheidsniveau zijn gekomen.”

Werk en privé
Van der Velden past deze strenge veiligheidseisen van deze multinationals, waar noodzakelijk, ook toe op de andere klanten. Van den Bosch: “Het grappige is dat je je werk door deze opdracht niet meer los kunt zien van je privéleven. Want als ik ga tanken, let ik altijd op een scheve tegel of verbeterpunten. Die ben ik namens Van der Velden ook verplicht om door te geven, zodat veiligheid gewaarborgd is voor medewerkers en klanten.”

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug