• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Afvalstoffen duurzaam verwerken met eigen verwerkingsinstallatie

Afvalstoffen duurzaam verwerken

Bij ziekenhuizen en zorginstellingen heeft hygiëne de hoogste prioriteit. Van der Velden Rioleringsbeheer voert werkzaamheden, zoals rioleringsbeheer en het leegzuigen van vetafscheiders in keukens, daarom uit conform de wet- en regelgeving die geldt voor deze instellingen. “Opmerkelijk is dat klanten ook steeds vaker willen weten wat er met het restafval gebeurt”, zegt Menno van den Bosch, Assistent Manager Inzameling & Verwerking bij Van der Velden Rioleringsbeheer in Buren.

Van der Velden heeft als een van de weinige in haar branche een eigen verwerkingsinstallatie in Schalkwijk (gemeente Houten). “Daar bewerken we het vet, water en slib uit afscheiders uiteindelijk tot duurzame energie. Die verwerking van vetten en het rendement dat we daarmee bereiken, rapporteren we vervolgens aan het management van deze grote zorginstellingen. Zij vinden het interessant om dat in hun duurzaamheidsverslag op te nemen.”

Certificeringen
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen merkt Van den Bosch ook dat kwaliteit het steeds vaker wint van prijs. “Bepaalde certificeringen die Van der Velden in zijn bezit heeft, zoals een VIHB-registratie, ISO 9001 en 14001 en VCA**, zijn voor veel zorginstellingen interessanter dan de laagste prijsgarantie. Want met die certificeringen stralen we beiden een bepaalde mate van duurzaamheid uit.”

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug