• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Riool renovatie Vlissingen mainliner

3 km rioolrenovatie in Vlissingen

Het transportriool in Vlissingen is ongeveer 60 jaar oud en aan vervanging toe. Vanaf begin januari tot en met maart 2016 wordt het riool vervangen aan de Zuidbeekseweg in Papegaaienburg.

Riool renovatie Vlissingen Mani Liner s4reno

Het transportriool wat loopt van de Olympiaweg via de Nieuwe Zuidbeekseweg tot aan de Zinderweg in Vlissingen wordt gerenoveerd. Dit is de 'slagader' van de gemeente. Door deze buizen gaat al het afvalwater. Dit riool heeft één van de grootste afmetingen van de totale riolering in de gemeente (1 meter doorsnede). Het totale afvalwater van de binnenstad en de wijken Paauwenburg, Lammerenburg, Rosenburg, Bossenburg, Papegaaienburg, Weyevliet, Westerzicht, West-Souburg en Hofwijk wordt via deze riolering afgevoerd naar de pompen van het Waterschap. Vanuit dit gemaal wordt het afvalwater verpompt naar de zuivering in Ritthem.

Al het afvalwater binnen de gemeente gaat dus door dit riool en kan daarom niet zomaar worden afgesloten. Er wordt een tijdelijke bovengrondse pomp met leidingen aangelegd. Bij kruisende straten wordt er een soort brug geplaatst zodat verkeer kan passeren wat een bijzonder beeld geeft in de straten rondom de werkzaamheden.

Om de riolering te vervangen, heeft Vlissingen gekozen voor de speciale methode van 'relinen'. Dit houdt in dat we de bestaande riolering gaan vervangen via een grote kunststof kous, waar geen graafwerkzaamheden bij komen kijken. Het gaat hier om een liner gebaseerd op een glasvezeldrager die geïmpregneerd wordt met polyester- of vinylestherhars. De kous wordt met een lier het riool ingetrokken en vervolgens volledig uitgehard met UV lichtVoor meer info over relinen kijkt u op onze website: http://www.vandervelden.com/diensten/renovatie/s4reno-mainliner

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug