• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Specialismen

Als integraal rioleringsbeheerder kent Van der Velden Rioleringsbeheer ook specialismen. Wij onderscheiden ons daadwerkelijk door als enige een totaalconcept aan te bieden voor ontstoppingen, rioolinspecties, stankdetectie, reparaties en renovaties. Maar ook als u verbouwt en uitbreidt kunt u gebruik maken van onze brede en vaak (zelfs letterlijk) diepgaande kennis van rioleringsbeheer.

Rioleringen ontstoppen

Jaarlijks verhelpen wij meer dan 100.000 rioolcalamiteiten. Storingen en verstoppingen aan het rioolstelsel kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar aan ons doorgegeven worden. Buiten kantoortijd wordt u doorgeschakeld naar onze centrale meldkamer. Onze storingsdienst neemt vervolgens contact met u op en maakt de benodigde afspraken. U mag er op rekenen dat onze experts de ernst van uw situatie doorzien en snel en adequaat in actie komen.

Rioleringen inspecteren

Een particulier is buitengewoon gebaat bij goed inzicht in de kwalitatieve toestand van het rioolstelsel in en om huis. Daarom beschikt Van der Velden Rioleringsbeheer over de modernste hulpmiddelen:van verschillende video- en fotocamera’s, tot laser- en ultrasone meetapparatuur. Deze digitale inspecties resulteren in praktische rapportages, of indien gewenst tot advies op maat.

Rioleringen repareren en vernieuwen

Riolering aanleggen is een vak. Een vak dat de vakmensen van Van der Velden Rioleringsbeheer als geen ander verstaan. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven, woningcorporaties en (semi-)overheden zijn wij de specialist voor zowel binnen- als buitenriolering. We gebruiken bij vernieuwen alle opgebouwde expertise vanuit inspecties en ontstopping in doordachte oplossingen voor een probleemloze werking van het rioleringssysteem.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Op zoek naar riooltips?

Wilt u meer weten over hoe om te gaan met afval & het riool?

Bezoek onze website riooltips.nl

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug