• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Particulieren

Klantvriendelijk ontstoppen, reinigen, inspecteren en vernieuwen van rioleringen.

One-stop-shop rioleringsbeheer
Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland. We hebben bijna vijftig jaar ervaring en bieden, met zeventien regionale vestigingen een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket. We excelleren in rioleringsbeheerrenovatie en onderhoud van olie- en vetafscheiders. Daarnaast hebben we een eigen calamiteitendienst, waardoor we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn in geval van bijvoorbeeld een verstopt riool.

24 uur per dag bereikbaar
Een rioolcalamiteit komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden Rioleringsbeheer 24 uur per dag en 7 dagen per week storingsunits paraat staan. Dus zit uw gootsteen, afvoer of riool opeens verstopt? Dan komt een van onze ervaren medewerkers zo snel mogelijk bij u langs om storingen snel en doelmatig op te lossen. Dat doen we graag. Voor het melden van een storing, kunt u hier uw gegevens achterlaten.

Maar liever nog dan dat, voorkomen we storingen en verstoppingen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om, eventueel op contractbasis, preventieve rioolreiniging te laten verrichten. Zo wordt gevolgschade bij storingen (zoveel mogelijk) voorkomen.

Van der Velden Rioleringsbeheer levert de kwaliteit en service die u van een ervaren marktleider mag verwachten. Met de best opgeleide mensen en modern, innovatief materieel zorgen we voor een probleemloze werking van het rioleringssysteem. Daar mag u zonder meer op rekenen.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Op zoek naar riooltips?

Wilt u meer weten over hoe om te gaan met afval & het riool?

Naar website riooltips.nl

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug