• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Visie, Missie en Strategie

Visie
Van der Velden Rioleringsbeheer wil op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze haar bijdrage leveren aan een leefomgeving in Nederland waarbij gezondheid van eenieder en zorg voor het milieu voorop staan.  

Missie
Van der Velden Rioleringsbeheer wil haar visie verwezenlijken door als excellente werkgever met excellente werknemers haar klanten centraal te stellen en optimaal te ontzorgen. Dit binnen een cultuur waarin alle stakeholders kunnen terugvallen op het adagium: "Afspraak is Afspraak".  

Strategie
Door op concrete en zichtbare wijze in de dagelijkse praktijk invulling te geven aan excellent werkgeverschap en met oog op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, ontzorgen wij de klant en stellen hem centraal zodat deze zijn focus volledig kan richten op zijn core business.
Onze medewerkers zijn excellent omdat zijn in hun werk voortdurend geprikkeld en gestimuleerd worden om optimaal te presteren en zich zelf voortdurend te ontwikkelen.  

Klant centraal
De klant centraal is uitgangspunt van onze bedrijfscultuur en ons dagelijks handelen, evenals het nakomen van onze afspraken. Dit laatste zowel intern als extern. Dit wordt gerealiseerd door de open aanspreekcultuur binnen Van der Velden Rioleringsbeheer.  

Heeft u een vraag, tip of klacht?

Heeft u een algemene vraag , een tip, een opmerking of een klacht voor Van der Velden Rioleringsbeheer? Wij helpen u graag persoonlijk verder en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vraag, tip of klacht?

Contact?

Via onze contactpagina kunt u in contact komen met de voor u relevante regionale- of landelijk opererende vestiging alsmede onze concerndiensten.

In contact komen?