• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Riooltechniek

Rioolproblemen voorkomen en oplossen


Met onze ruime ervaring, ons compleet dienstenpakket en onze landelijke dekking bent u bij ons het juiste adres. Al drie generaties lang is ons familiebedrijf van der Velden Rioleringsbeheer absolute marktleider op het gebied van duurzaam rioleringsbeheer. 

Neem direct contact met ons op.

Duurzame dienstverlening binnen riooltechniek


Wat bedoelen wij met duurzaam? Zorg voor het milieu is van essentieel belang voor toekomstige generaties. Met de uitvoering van onze werkzaamheden en riooltechnieken, streven wij dag in dag uit naar een minimale impact op het leefmilieu in Nederland. Zo reduceren wij CO2, door ingezameld vet te vergisten ten behoeve van energieopwekking. Of we verwerken het vet tot biodiesel. We slaan ingezameld RKGV-slib (riool-, kolken-, gemalenslib & veegzand) op, in eigen afvaldepots. Deze verwerken wij zodanig, dat de grondstoffen weer duurzaam toepasbaar zijn. In 2021 hebben wij als eerste in de wereld de volledig elektrische lange range bus met elektrische pomp in gebruik genomen, een ware wereldprimeur.

Diensten binnen riooltechniek


Bekijk hieronder een overzicht van onze rioleringsdiensten.
Onderzoek, advies en beheer:
Onderhoud:

Offerte aanvragen


Met doordacht rioleringsbeheer voorkomen we problemen en houden we de kosten overzichtelijk. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk, om tot een passend voorstel te komen. Liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan.