• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

MVO

AANtWERK

AANtWERK is een initiatief van IBN, Weener XL, WSD en 25 werkgevers en is ontstaan vanuit een grote behoefte om elkaar en anderen te inspireren en te informeren over inclusief ondernemen. Met AANtWERK willen deze drie bedrijven onder het motto ‘we zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ laten zien dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan.

Van der Velden Rioleringsbeheer is betrokken bij AANtWERK als een van de founders. Concreet levert Van der Velden een bijdrage met het intern opleiden van medewerkers. Voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt biedt dit mogelijkheden om passend werk te vinden en de juiste vaardigheden te leren.  

Kijk voor meer informatie op: https://www.aantwerk.nu

Jonkers - Van der Velden cultuurprijs

Elke vijf jaar wordt door Ton en Ine Jonkers - van der Velden (2e generatie Van der Velden) de Jonkers-Van der Velden cultuurprijs uitgereikt. De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich inzet voor de cultuur(historie) van de gemeente Boxtel. Het doel is om zo kunst en cultuur voor iedereen in Boxtel beschikbaar te maken. De prijs bestaat uit een geldbedrag en oorkonde.

In 2023 was de winnaar Stichting Bon Salon. Deze stichting werd door de jury gekozen vanwege de grote inspanningen om met het evenement in de Spiegeltent kunst en cultuur voor het grote publiek toegankelijk te maken. Een heus dorpsfeest. De meeste activiteiten in en rond de Spiegeltent zijn gratis te bezoeken.

In 2018 waren de winnaars Boxtel's Harmonie en de Gildenbondsharmonie. De winnaars zijn door de jury gekozen met name om hun unieke samenwerking, maar ook de lange bestaansgeschiedenis. Sinds 1908 zetten zij zich al voor de muziek in Boxtel. 

In 2013 werd de prijs voor het eerst uitgereikt. Theo van den Aker heeft de prijs gekregen, onder meer vanwege zijn betrokkenheid bij geboorte en opbloei van reus Jas de Keistamper. 

Da's pas werk!

Op zoek naar een uitdagende baan met vrijheid?

Bekijk onze vacatures

Contact?

Via onze contactpagina kunt u in contact komen met de voor u relevante regionale- of landelijk opererende vestiging alsmede onze concerndiensten.

In contact komen?

Van der Velden Twitter

Bezoek ons twitterprofiel